Rohkema info nägemiseks:

Erika Reinumägi

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ühingud, riik ja ühiskond

VAHASTU KÜLA SELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

Vahastu Küla Selts on tegutsenud aastast 2003. Küla ärksad mehed korraldasid taaskord naistepäevakontserdi, jaaniõhtul süüdati tuli ja peeti jaanikut. Külavanem ja juhatuse liige osalesid Rapla Valla Küladeühenduse koolitustel, infopäevadel ja võtsid vastu jüripäeval Paidest Tallinnasse suunduvatelt mootoratturitelt Paides süüdatud jüriöömargutule. Külaelanikud said hiljem süüdata küünlad või tõrvikud. Jõululaupäeval kogunes külarahvas Seltsi eestvõtmisel traditsiooniliselt kuuse juurde süütamaks küünlad õmber küla kuusepuu ja soovides kõigile rahulikku jõuluaega..

Dropdown

kõik artiklid

RAPLAMAA DIABEETIKUTE SELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Raplamaa Diabeetikute Selts asutati 1995.a. Seltsi tegevus on avalik ja suunatud seltsi liikmetele, kõigile diabeetikutele ja kõigile soovijatele. 2022. aa
ssb.ee
MTÜ Raplamaa Diabeetikute Selts asutati 1995.a. Seltsi tegevus on avalik ja suunatud seltsi liikmetele, kõigile diabeetikutele ja kõigile soovijatele. 2022. aastal tutvustas Selts kõigile huvilistele gläkoosisensori kasutamise võimalusi. Diabeediteemalise koolituse viisid läbi Eesti Diabeediliidu juhatuse liikmed. Juhatuse liikmed osalesid Eesti Diabeediliidu suvekoolis ja üldkoosolekul, liikmed osalesid Rapla Maakonna Puuetega Inimeste Koja tegevustes.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.