Rohkema info nägemiseks:

Ülle Kink

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

KADRINA VALD, KADRINA ALEVIK, LASTEAIA TN 3 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Kadrina vald, Kadrina alevik, Lasteaia 3 korteriühistu on asutatud 23.11.2017.a. 2022.a. müügitulu oli 22 378 eurot ja tegevuskulud olid 22 378 eurot. Aastal 2023 on korteriühistu jätkuvalt tegutsev ühing.

Dropdown

kõik artiklid

SPORDIKLUBI KADRINA MTÜ tegevusaruanne 2022

Spordiklubi Kadrina tegevuseks on tegelemine noortega.Põhialadeks on maadlus, võrkpall, kergejõustik, ujumine.Vajadusel toetatakse ka teiste aladega tegelevaid
ssb.ee
Spordiklubi Kadrina tegevuseks on tegelemine noortega.Põhialadeks on maadlus, võrkpall, kergejõustik, ujumine.Vajadusel toetatakse ka teiste aladega tegelevaid noori.Treeningud toimuvad spordisaalis, ujulas ja staadionil. Suvel toimuvad treeninglaagrid. Aasta ringselt käiakse võistlustel. Seega kulutusteks ongi võistlustest osavõtu maksud, transport. Muretsetakse noortele treeningriideid ja jalatseid.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.