Rohkema info nägemiseks:

Anu Seer

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
seltsid, ühingud, riik ja ühiskond

JÕGEVA AGRONOOMIDE SELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

Jõgeva Agronoomide Selts tegeleb nõuandetegevusega. Juhatus on 5-liikmeline. 2022 aastal toimus aruandlusvalimiskoosolek.

Dropdown

kõik artiklid

VÄGARI MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Vägari (edaspidi MTÜ) tegutseb 21. veebruarist 2007. Eesmärk on heategevusliku tegevuse kaudu inimsõbralikuma elukeskkonna arendamine, kohaliku elu edendam
ssb.ee
MTÜ Vägari (edaspidi MTÜ) tegutseb 21. veebruarist 2007. Eesmärk on heategevusliku tegevuse kaudu inimsõbralikuma elukeskkonna arendamine, kohaliku elu edendamine ja väärtustamine, küla majandus-, sotsiaalse- ja kultuuritaseme arengule kaasaaitamine, traditsioonilise ja kaasaegse külakultuuri parimate väärtuste propageerimine-, omanikuväärikuse, sotsiaalse erksuse, keskkonnateadlikkuse, sportlike eluviiside, heanaaberlikkuse, külaelu turvalisuse ja omandikaitse kultiveerimine. Seisuga 31.12.2022 oli MTÜ-l Vägari 14 liiget. MTÜ tööd juhib viieliikmeline juhatus. Juhatuse liikmetele 2022.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.