Rohkema info nägemiseks:

Ene Nael

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ühingud, riik ja ühiskond

EESTI KLAVESSIINISÕPRADE TSUNFT MTÜ tegevusaruanne 2022

2022. majandusaastal korraldas MTÜ Eesti Klavessiinisõprade Tsunft ühe suure projekti – rahvusvahelise XII klavessiinifestivali (6.-10.aprill 2022). Nimetatud projekt oli planeeritud toimuma kevadel 2020 kuid lükkus seoses COVID-19 pandeemiaga edasi kaks korda ja toimus lõpuks aprill 2022. Ettevõtte tuludeks on projektide korraldamiseks Kultuuriministeeriumilt ja Kultuurkapitalilt saadud sihtotstarbelised toetused. Kulude hulka kuuluvad rahvusvahelise Klavessiinifestivaliga seonduvad kulud. 2022 aastal MTÜ-s palgalisi töötajaid ei olnud. Juhatusele töötasu ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

OMA STUUDIO OÜ tegevusaruanne 2022

Oma Stuudio OÜ on asutatud 22.08.2018. Käesolev aruanne hõlmab ühingu neljandat tegevusaastat. Osaühingu põhitegevuseks on kontsertide esitamine ning vanamuusi
ssb.ee
Oma Stuudio OÜ on asutatud 22.08.2018. Käesolev aruanne hõlmab ühingu neljandat tegevusaastat. Osaühingu põhitegevuseks on kontsertide esitamine ning vanamuusikaga seotud koolitamine. 2023 aastal jätkab ühing seniste tegevusaladega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.