Rohkema info nägemiseks:

Veiko Niinemäe

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
internet, meedia ja trükk, side

CONTANGO CAPITAL OÜ tegevusaruanne 2022

Contango Capital OÜ on siiani peamiselt tegelenud investeerimisega veebilehekülgedesse reklaami eesmärgil, sh veebilehti arendanud, hallanud, ostnud ja müünud. Lisaks on osutatud konsultatsioone ning juhtimisteenust erinevatele USA meediaväljaannetele ning digitaalsetele brändidele. Parallelselt on ettevõtte kasumit investeeritud väärtpaberitesse ja finantsinstrumentidesse. Möödunud aastal lõpetati konsultatsioonidega tegelmine ning veebilehti ja partnersuhteid hallatakse edaspidi passiivselt. Järgnevatel aastatel on fookuses investeerimisportfelli haldamine.

Dropdown

kõik artiklid

MOMENTUM MEDIA OÜ tegevusaruanne 2022

Momentum Media OÜ tegeleb reklaami vahendamisega meedias. Reklaami vahendamise eesmärkidel arendatakse erinevaid digitaalseid meediaväljaandeid ning tehakse koo
ssb.ee
Momentum Media OÜ tegeleb reklaami vahendamisega meedias. Reklaami vahendamise eesmärkidel arendatakse erinevaid digitaalseid meediaväljaandeid ning tehakse koostööd juba tuntud meediaväljaannetega. Momentum Media plaanib tegevusega jätkata järgnevatel aastatel.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.