Rohkema info nägemiseks:

Semjon Pripetško

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

ALADEKS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Aladeks põhitegevuseks 2022.a. oli hambaraviteenuste osutamine. Käesoleval ajal on ettevõtte põhitegevuseks saanud hambaraviteenused, meditsiini teenuseid osutatakse põhiliselt Narva ja Ida-Viru patsientidele. 2022. aasta jooksul olid hambaraviteenused osutatud 1219 patsiendile. Ettevõtte eesmärgiks on osutada õiget, kiiret ja efektiivset raviteenust, kasutades selleks uusimaid ravimeid ning tehnoloogiat. Ettevõtte juhtkonna poliitika võimaldab töötajatel võtta pidevalt osa arendavatest meditsiini kursustest, seminaridest ja loengutest. 2022. aastal moodustas OÜ Aladeks 153 226 eurot.

Dropdown

kõik artiklid

SKEWED OÜ tegevusaruanne 2022

SKEWED OÜ on asutatud 13.11.2018. Aruandval perioodil SKEWED OÜ müügitulu on 0 eurot, majandustegevust ei toimunud, kahjum on 663 eurot SKEWED OÜ-l ei ole töö
ssb.ee
SKEWED OÜ on asutatud 13.11.2018. Aruandval perioodil SKEWED OÜ müügitulu on 0 eurot, majandustegevust ei toimunud, kahjum on 663 eurot SKEWED OÜ-l ei ole töötajaid. Osaühing ei ole tegev- ja kõrgemale juhtkonnale arvestanud tasusid. Järgmisel aastal on plaanis jätkata ja arendada tegevust.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.