Rohkema info nägemiseks:

Marje Nurk

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

LILLEKÜLA GÜMNAASIUMI SÕBRAD MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Lilleküla Gümnaasiumi Sõbrad on heatahtlik mittetulundusühing. Oma tegevusega tahame kaasa aidata õpikeskonna paremdamisele, vabaajaürituste korraldamisele. Palgatööjõudu ei kasutata.

Dropdown

kõik artiklid

TALLINN, SPORDI TN 22 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

KÜ Spordi 22 alustas oma tegevust detsembris 1998.a. Tegevuse eesmärgiks on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade majandamine
ssb.ee
KÜ Spordi 22 alustas oma tegevust detsembris 1998.a. Tegevuse eesmärgiks on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine. KÜ tööd korraldab juhatus, kuhu kuulub kolm liiget. Majandusaasta aruande kinnitamise ajal on tegevuses kolm juhatuse liiget. 2022. aastal suuri remondi- ja renoveerimistöid ei teostatud. Jätkuvalt tegeletakse maja suitsu- ja ventilatsioonilööride puhastamise ja korrastamisega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.