Rohkema info nägemiseks:

Indrek Blauberg

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

PROFIKLIIMA OÜ tegevusaruanne 2022

Profikliima OÜ põhitegevusalaks oli majandusaasta perioodil soojuspumpadel põhinevate küttesüsteemide müük. Lisaks tegeleb ettevõte päikeseelektrisüsteemide, kesktolmuimejate ning ventilatsioonisüsteemide müügiga. Ettevõte asub neljas linnas – Tallinn, Tartu, Pärnu ja Viljandi. Aruandeaastal oli äriühingus keskmiselt 11 töötajat, tööjõukulud kokku 290093 eurot. Äriühingu juhatus koosnes 31.12.2022 seisuga ühest liikmest. Juhatuse liikmetele maksti juhatuse liikme tasu kokku 16 800 eurot. Aruandeaastal põhivarasse suuri investeeringuid ei tehtud. Aruandeaasta müügitulu oli 4761359 eurot.

Dropdown

kõik artiklid

MS RENT OÜ tegevusaruanne 2022

MS Rent OÜ 2022/2023 aasta tegevus koosnes peamiselt küttesüsteemide paigaldustööde ja tehnilise konsultatsiooni teenusest. Jätkati ka renditeenuse pakkumisega
ssb.ee
MS Rent OÜ 2022/2023 aasta tegevus koosnes peamiselt küttesüsteemide paigaldustööde ja tehnilise konsultatsiooni teenusest. Jätkati ka renditeenuse pakkumisega, mis on kompleksteenus masinate hoodlusest, korrashoiust ja ruumi rendist.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.