Rohkema info nägemiseks:

Kristi Viikmaa

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
kaubandus jms teenused, tooted, konsultatsioonid

OLIVER OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Oliver alustas tegevust 2017 aasta maikuus toitlustusalal ja tegeles aiakohviku majandamisega. Oliveri aiakohvik tegutseb aadressil Supeluse 1, Pärnu. Ettevõte tegutseb ainult suvehooajal. Peamine tegevusala on toitlustus kohvikus, vähesel määral tegutseb ettevõte ka reklaampinna ja ruumide rentimisega. Püsivaid palgalisi töölepingulisi töötajaid on ettevõttel 1, suveperioodil palgatakse kohvikusse ajutisi töötajaid osalise koormusega. Madalhooajal renditakse tööjõudu teisele ettevõttele. Võlaõigusliku lepinguga on aastarigselt tööl juhatuse liige. Firma on jätkusuutlik 2023 aastal.

Dropdown

kõik artiklid

STAT OÜ tegevusaruanne 2022

Stat OÜ sai tulu rataste rentimisest, raamatupidamisteenuse osutamisest ja enda kiniisvara rendist. Nendes tegevustes järgmisel majandusaastal muutusi ei ole pl
ssb.ee
Stat OÜ sai tulu rataste rentimisest, raamatupidamisteenuse osutamisest ja enda kiniisvara rendist. Nendes tegevustes järgmisel majandusaastal muutusi ei ole planeeritud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.