Rohkema info nägemiseks:

Alan Lääne

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
liisingufirmad, Finantseerimisasutusena tegutsemine, autode müük

CARCAPITAL OÜ tegevusaruanne 2022

Carcapital OÜ tegevusalaks on sõidukite ostu finantseerimine ehk liisnguteenuse pakkumine, sõidukite ost-müük ja vahetus. Püüame olla oma klientide jaoks võimalikult mitmekülgsed ja paindlikud, et rahuldada ka kõige nõudlikuma kliendi vajadusi. Carcapital OÜ-lt on võimalik tellida otse Euroopast sobiva lisavarustusega ja soodsa hinnaga sõiduk. 2022.a. oli müügitulu autode müügist 412654 EUR ja intressitulu laenudelt 227771EUR. Osaühingus töötas 2 töötajat ja neile maksti töötasu 37172 EUR, sealhulhas juhatuse liikme tasu 13213 EUR. 2023.a. jätkame tegutsemist samal alal.

Dropdown

kõik artiklid

LUXGOLD OÜ tegevusaruanne 2022

Luxgolt OÜ tegevusalaks on sõidukite ostu finantseerimine ehk liisnguteenuse pakkumine, sõidukite ost-müük ja vahetus. 2022.a. oli müügitulu autode müügist 399
ssb.ee
Luxgolt OÜ tegevusalaks on sõidukite ostu finantseerimine ehk liisnguteenuse pakkumine, sõidukite ost-müük ja vahetus. 2022.a. oli müügitulu autode müügist 39919 EUR. Osaühingus töötajaid ei olnud ja neile töötasu ei makstud. 2023.a. jätkame tegutsemist samal alal.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.