Rohkema info nägemiseks:

Jürgen Heringas

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

ICARUS OÜ tegevusaruanne 2022

iCarus OÜ alustas tegevust 2017.a oktoobrikuus. Ettevõtte põhitegevusalaks on automaatika kaabelduse paigaldus ning sõiduautode müük. 2023.aastal jätkab ettevõte tegutsemist oma põhitegevusaladel. Aruandval aastal ettevõttel töötajaid ei olnud.

Dropdown

kõik artiklid

HEATPIPE OÜ tegevusaruanne 2022

HeatPipe OÜ alustas tegevust 2015.a märtsikuus. Ettevõtte põhitegevusalaks on põrandakütte ning õhksoojuspumpade müük ning paigaldus. 2023.aastal jätkab ettev
ssb.ee
HeatPipe OÜ alustas tegevust 2015.a märtsikuus. Ettevõtte põhitegevusalaks on põrandakütte ning õhksoojuspumpade müük ning paigaldus. 2023.aastal jätkab ettevõte tegutsemist oma põhitegevusalal. Aruandeaastal maksti juhatuse liikmele töötasu 10510 eurot. Ettevõttes töötas majandusaastal lisaks üks töötaja, kelle brutotöötasu summa oli 4046 eurot.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.