Rohkema info nägemiseks:

Marko Vaik

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

PEPCHECKER OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte asutati 2020 aastal. Ettevõtte tegevusvalaks valiti andmetöötlus, veebihosting jms tegevused. Täpsemalt on ettevõttel plaanis koostada riikliku taustaga isikute register ja pakkuda sedatäiendava tööriistana rahapesu tõkestamisel. Järgmisel majandusaastal plaanib ettevõte end turul rohkem tutvustada ja majandustegevust kasvatada. Järgmisel majandusaastal jätkab ettevõte samal tegevusalal.

Dropdown

kõik artiklid

SERENITY PLATFORM OÜ tegevusaruanne 2022

Serenity on Eestis loodud digiplatvorm, mille kaudu saavad usaldusväärse erialase väljaõppega spetsialistid ja vaimse tervise terapeudid oma teenuseid inimestel
ssb.ee
Serenity on Eestis loodud digiplatvorm, mille kaudu saavad usaldusväärse erialase väljaõppega spetsialistid ja vaimse tervise terapeudid oma teenuseid inimestele pakkuda. Teenuseks võib olla personaalne sessioon või kuni 12 osalejaga grupisessioon. Serenity eesmärk on suurendada kvaliteetse vaimse tervise abi kättesaadavust, muutes selle klientidele mugavaks ja taskukohaseks. Serenity lähtub arvamusest, et igaüks väärib juurdepääsu oma vaimse tervise ja heaolu parandamise tööriistadele. Järgmisel majandusaastal jätkab ettevõte samal tegevusalal.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.