Rohkema info nägemiseks:

Mehis Peegel

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

PEEGELRAND OÜ tegevusaruanne 2022

PeegelRand OÜ põhitegevusala on ehitusviimistlustööd, õuemööbli ja aiarajatiste ehitus. PeegelRand OÜ osanikud on eraisikud ja ettevõtte osakapital on osanike poolt lõplikult sisse makstud 2017. aastal. 2022 a jäi ettevõtte müügitulu suhteliselt tagasihoidlikuks. Ettevõttel on jätkuvalt eesmärgiks arendada valitud tegevussuunda.

Dropdown

kõik artiklid

VALJALA NOORTE TEHNIKAKLUBI MTÜ tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing on saavutanud tehnikast huvitatud noorte ja täiskasvanute ühendamise tehnikaspordi propageerimise läbi. Oleme tegelenud erinevate tehnikaspor
ssb.ee
Mittetulundusühing on saavutanud tehnikast huvitatud noorte ja täiskasvanute ühendamise tehnikaspordi propageerimise läbi. Oleme tegelenud erinevate tehnikaspordiga seotud seltskondliku ja ühiskondliku tegevuse arendamisega. Klubi on noortele suunatud mitteformaalõppe meedotite rakendamisel olnud äärmiselt edukas. Klubi toimetab samuti meelelahutuse ning vaba aja veetmise ürituste ja kokkutulekute korraldamisega, Samuti tegelesime selgitustööga, et selgitada alustalasid ohutult liiklemise ja ohutult spordi harrastamisel. Korraldasime muid vabaaja ja tähtpäevade üritusi. MTÜ kasvab jõudsalt.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.