Rohkema info nägemiseks:

Liivi Laos

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

SCABIOSA OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Scabiosa loodi 13.aprillil 2017. aastal eesmärgiga soetada kvaliteetset kinnisvara ja seda välja üürida. 2017 aastal ostis firma Tallinna südalinnas korteri, korrastas elamispinna ja leidis ka esimese üürniku. 2018. aastal soetas firma Tallinna samas piirkonnas teise korteri ning üüris pinna ka välja. 2021.aastal olid mõlemad elamispinnad jätkuvalt välja üüritud . 2022.aastal ostis firma Tallinna samas piirkonnas kolmanda korteri. 2022. aastal juhatajale tasu ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

REVELLIS INVEST OÜ tegevusaruanne 2022

Revellis Invest OÜ asutati 11.novembril 2021. aastal. Ettevõtte põhitegevus on investeerimistegevus. Revellis Invest OÜ investeerib nii aktsiatesse, võlakirja
ssb.ee
Revellis Invest OÜ asutati 11.novembril 2021. aastal. Ettevõtte põhitegevus on investeerimistegevus. Revellis Invest OÜ investeerib nii aktsiatesse, võlakirjadesse kui ka muudesse finantsinstrumentidesse. 27.detsembril 2021.aastal kinnitati äriregistris osakapitali suurendamine mitterahalisel teel. Mitterahaliseks sissemakseks oli osalus Viru Keemia Grupp AS-s, vt. lisa 3 Tulenevalt rohepöörde väljakutsetest, toimus 2022. aastal Viru Keemia Grupp AS´i struktuuri reorganiseerimine, mida kajastatakse finantsinvesteeringute all ka Revellis Invest OÜ bilansis. Osalus Kirde Soojus AS-s müüdi.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.