Rohkema info nägemiseks:

Helen Laansoo

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

LÄÄNE-HARJU VALD, PADISE KÜLA, PADISE KESKUS 1 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Korteriühistu PADISE 1 on loodud 27.07.2016.a. Korteriühistu tegevuse eesmärk on liikmete ühisetegevuse ja vahenditega ühistu halduses olevas elamus vajalike korrashoiu-, hoolduse-, ja remonditööde korraldamine, elektrienergia, veevarustuse, kanalisatsiooni ja teiste elukondlike teenuste saamise korraldamine ning ühistu liikmete huvide esindamine ja nende seaduslike õiguste tagamine. 2019.a. alustati läbirääkimisi Padise 1,2,3 renoveerimise teemadel. Tellitud on projekt, millest esimene osa on tasutud. 2020.a. tellitud renoveerimisprojekt on nüüd olemas ja on väljastatud ehitusteatis. OMA

Dropdown

kõik artiklid

TELLITELLI OÜ tegevusaruanne 2022

Tellitelli OÜ põhitegevus aastal 2022 on majandustarkvara konsultatsioonid ja järgmisel aastal plaanitakse jätkata samal tegevusalal.
ssb.ee
Tellitelli OÜ põhitegevus aastal 2022 on majandustarkvara konsultatsioonid ja järgmisel aastal plaanitakse jätkata samal tegevusalal.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.