Rohkema info nägemiseks:

ANNE SAUN

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Anne Saun tegeleb traditsiooniliste sauna- ja veeprotseduuride pakkumisega Tartu vanimas saunakompleksis.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Anne Saun on Tartu uhke pärandi osa, pakkudes üle 30 aasta linnarahvale ja külalistele meelerahu, lõõgastust ning tervistavat sauna- ja veeprotseduuride rikkust. See on koht, kus saab põgeneda argipäeva stressi eest ning taastada keha ja vaimu harmoonia.

Alates 1987. aastast on Anne Sauna olnud koht, kus inimesed saavad end värskendada ja uuendada. Olles Tartu viies saun ning esimene pärast sõdadevahelist perioodi, on see koht, mis hoiab au sees saunatraditsioone ning pakub kaasaegseid mugavusi.

Anne Sauna pakub mitmeid võimalusi meelerahu ja heaolu saavutamiseks.
Anna endale aega ja naudi traditsioonilise sauna lõõgastavat mõju.
Vihtlemine on tõeline Eesti saunaelamus, ja meil on kõik vajalik selleks, et saaksite seda traditsiooni nautida.
Anna endale värskendav dušš, et tunda end puhta ja energilisena.
Lõõgastu meie vannis ning naudi veeprotseduuri kas virgutavate vannide või lõõgastavate vetepaituste näol.

Anne Sauna on koht, kus saate põgeneda igapäevastest muredest, lõdvestuda ja taastada oma hea tuju. Meie kogenud saunateenijad on alati valmis teid tervitama ja aitama teil luua lõõgastavat kogemust.

Tulge ja külastage Anne Sauna, et nautida traditsioonilist saunaelamust Tartu südames. Ootame teid neljapäevast pühapäevani!

Kui soovite rohkem teavet meie saunapakettide või broneeringute kohta, siis külastage meie veebilehte või võtke ühendust!

kontakt

ANNE SAUN kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati K.

Siin leian alati rahu ja lõõgastuse peale väsitavat töönädalat.

- Kristjan K.

Saun, vihtlemine ja vann - täiuslik kombinatsioon Anne Saunas!

- Liina L.

Külastan Anne Sauna regulaarselt ja olen alati lahkunud rahulolevana.

Kuidas on saunas käimine kasulik?

Saunatamine on ajalooline ja ülemaailmne tava, mida inimesed on nautinud juba aastasadu. See pole lihtsalt lõõgastav ajaviide, vaid ka tervisele ja vaimsele heaolule väga kasulik. Kui te pole veel saunakogemust proovinud või olete sellest tegevusest eemal hoidnud, siis selles artiklis uurime sauna pakutavaid mitmekülgseid tervise- ja heaolu eeliseid. Füüsilised tervise eelised: Puhastab nahka- Saunas higistamine aitab avada poore ja eemaldada surnud naharakud, jättes naha säravamaks ja puhtamaks. Parandab vereringet- Kuumus laiendab veresooni, suurendades vereringet, mis võib aidata

Dropdown

kõik artiklid

Vihtlemine saunas - saunatraditsioon

Saunatamine on Eesti kultuuris sügavalt juurdunud traditsioon, mida on hoitud ja väärtustatud põlvest põlve. Üks oluline osa sellest rikkast pärandist on vihtle
ssb.ee
Saunatamine on Eesti kultuuris sügavalt juurdunud traditsioon, mida on hoitud ja väärtustatud põlvest põlve. Üks oluline osa sellest rikkast pärandist on vihtlemine, mis mitte ainult ei lisab saunakogemusele vürtsi, vaid pakub ka tervisele mitmeid eeliseid. Kui olete valmis avastama Eesti saunakultuuri südames peituvat saladust, siis astuge sisse Anne Sauna ja laske vihtlemisel oma keha ja meelt hellitada. Vihtlemine pole lihtsalt saunas vehkimine okstega - see on ajalooline rituaal, millel on sügavad juured. Viht on valmistatud lehtedest, tavaliselt kaseleheseentest või tammeleheseentest,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.