Rohkema info nägemiseks:

Merit Ulvik

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

MUGAVIK OÜ tegevusaruanne 2022

Mugavik OÜ on asutatud 07.09.2020. aastal ning ettevõtte põhitegevusalaks on paljajalujalatsite müük. Ettevõttel on kauplus Tallinnas ja Tartus ning lisaks veebipood www.mugavik.ee. 2022. aasta oli ettevõttele teine tegevusaasta. Kogu müügitulu teeniti põhitegevusalast. Kokku moodustas müügitulu 672754 eurot (2021. a. 634992 eurot) ja peamiselt toimus müük Eestisse, aga müüdi ka Soome, Rootsi, Saksamaale ning teistesse Euroopa Liidu riikidesse ning EL väliselt toimus müük Ameerika Ühendriikidesse, Norrasse, Kanadasse ja Austraaliasse. Võrreldes 2021. aastaga tõusis müügitulu 6%.

Dropdown

kõik artiklid

PRAMBANAN OÜ tegevusaruanne 2022

Prambanan OÜ tegevuses aastal 2022 olulised muutused ei toimunud. Liliputi.ee on Liliputi® Babywearing in Style ainuõiguslik maaletooja Eestis. Jooksuratas.ee
ssb.ee
Prambanan OÜ tegevuses aastal 2022 olulised muutused ei toimunud. Liliputi.ee on Liliputi® Babywearing in Style ainuõiguslik maaletooja Eestis. Jooksuratas.ee tegeleb põhitootena jooksurataste müügiga. Sellele lisaks müüakse rataste lisavarustust. Toodete hea kvaliteet ja suur valik on klientidele meelepärane. Prambanan OÜ omab Mugavik OÜ (registrikood: 16046027) 50%.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.