Rohkema info nägemiseks:

Mariana Foht

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

MOETURUNDUS OÜ tegevusaruanne 2022

Moeturundus on platvorm kõigile moehuvilistele, kes töötavad või soovivad karjääri arendada moetööstuses. Moeturundus pakub tooteid, turundusteenuseid ning koolitusi ning sihtturuks on moetööstuses töötavad ning moetööstusse pürgivad ettevõtted ning indiviidid, professionaalid kui ka harrastajad. 2022.a majandustegevust ei toimunud.

Dropdown

kõik artiklid

KOKTEILIKULTUUR OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte loodi eesmärgiga tutvustada inimestele erinevaid võimalusi kokteilide valmistamisel ja pakkuda teemakohaseid koolitusi. Ettevõtettel ei toimunud 2022
ssb.ee
Ettevõte loodi eesmärgiga tutvustada inimestele erinevaid võimalusi kokteilide valmistamisel ja pakkuda teemakohaseid koolitusi. Ettevõtettel ei toimunud 2022 aastal majandustegevust. Aastal 2023 planeeritud alustada toitlustusteenuse pakkumisega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.