Rohkema info nägemiseks:

Virko Mägi

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
street workout, terasest, karussellid, vedrukiiged

HOONEÜHISTU VÄNDRA AUTO TÜH tegevusaruanne 2022

Hooneiihistu Vdndra Auto moodustati 22.12.2007. a. GaraaZiilhistu Vandra Auto iimberkujundamise teel. Uhistu eesmerk on toetada ja soodustada oma liikmete majanduslikke huve labi rihise majandustegevuse kinnisasja ja selle osaks olevate hoonete (garaa2ibokside) omamisel ja valitsemisel, v6imaldades i.lhistuliikmetele hoone kindlaks mdidratud osade ainukasutust, Tegevus ei ole suunatud tulu saamiseks ega kasumi teenimisele. Uhistul on 67 liiget, kellele kuulub 92 garaaZiboksi. Uhistu iga paevast majandustegevust korraldab 4-liikmeline juhatus. Hoonetihistu Vdndra Auto majandusaasta algab 01.

Dropdown

kõik artiklid

ELERI FINANTS OÜ tegevusaruanne 2022

Eleri Finants OÜ peamine tegevusala on mujal liigitamata rajatiste ehitamine, täpsemalt avalike mänguväljakute rajamine ning kõrvaltegevusala on raamatupidamist
ssb.ee
Eleri Finants OÜ peamine tegevusala on mujal liigitamata rajatiste ehitamine, täpsemalt avalike mänguväljakute rajamine ning kõrvaltegevusala on raamatupidamisteenuste osutamine.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.