Rohkema info nägemiseks:

Ingmar Lääts

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
Usaldushalduse ja äriühingute teenus jms teenused, tooted, konsultatsioonid

COMET TRADE AND BROKERAGE OÜ tegevusaruanne 2022

Comet Trade and Brokerage OÜ on registreeritud 11.12.2020 Tallinna Äriregistris. Ettevõtte põhitegevusala kood Eesti majanduse tegevusalade klassifikaatorite (EMTAK) järgi on "Elektroonika- ja telekommunikatsiooniseadmete ning nende osade hulgimüük" (46521). 2023 majandusaastal jätkab ettevõte samal tegevusalal, kuid kasvatab järk-järgult mahtusid. Ettevõtte juhatuses on üks liige, töötasusid maksti 359000 eurot.

Dropdown

kõik artiklid

HIFIVE GAMES OÜ tegevusaruanne 2022

HIFIVE GAMES OÜ on registreeritud 27.08.2021 Tallinna Äriregistris. Ettevõtte põhitegevusala kood Eesti majanduse tegevusalade klassifikaatorite (EMTAK) järgi o
ssb.ee
HIFIVE GAMES OÜ on registreeritud 27.08.2021 Tallinna Äriregistris. Ettevõtte põhitegevusala kood Eesti majanduse tegevusalade klassifikaatorite (EMTAK) järgi on "Programmeerimine" (62011). 2023 majandusaastal jätkab ettevõte samal tegevusalal, kuid kasvatab järk-järgult mahtusid. Ettevõtte juhatuses on kolm liiget, töötasusid ei makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.