Rohkema info nägemiseks:

Margus Olesk

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
rõivakauplused, õmblustööstus

BALTMAN OÜ tegevusaruanne 2022

TEGEVUSARUANNE OÜ Baltman kuulub rahvusvahelisse rõivakaubanduskontserni, mille emaettevõtteks on AS Baltika. OÜ Baltman müüb AS Baltika rõivakollektsiooni kaubamärki Ivo Nikkolo. 2022. aastal ulatus ettevõtte müügitulu 3 972 tuhande euroni, vähenedes eelmise aastaga võrreldes 1 956 tuhande euro võrra. Ettevõtte puhaskahjum oli aasta kokkuvõttes 3 653 tuhat eurot (2021: puhaskahjum 1 457 tuhat eurot). Puhaskahjumi suurenemine on tingitud ühekordsest allahindlusest tütarettevõtte Baltika Lietuva UAB väärtuses. Ettevõtte puhaskahjum ilma investeeringu allahindluseta oli 73 tuhat eurot.

Dropdown

kõik artiklid

BALTIKA AS tegevusaruanne 2022

KJK BLTK Holding OÜ on asutatud valdusettevõttena juulis 2020. aastal. Ettevõtte põhitegevuseks on laenuvahendus, kusjuures tegevuseks vajalikud vahendid on la
ssb.ee
KJK BLTK Holding OÜ on asutatud valdusettevõttena juulis 2020. aastal. Ettevõtte põhitegevuseks on laenuvahendus, kusjuures tegevuseks vajalikud vahendid on laenatud emaettevõtjalt. Laenuportfell on kasvanud ka jooksval majandusaastal. Muid investeeringuid ega uusi tegevussuundi omanikud ega juhatus kavandanud ei ole. 2023. aastal on eesmärk ettevõtte laenukohustised restruktureerida.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.