Rohkema info nägemiseks:

PÄRNU VABAKOOLI SELTS MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1039; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PÄRNU VABAKOOLI SELTS kohta arvamuslugu!"

PÄRNU VABAKOOLI SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 1039 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

PÄRNU VABAKOOLI SELTS MTÜ alustas tegevust 1996. aastal.

Pärnu Vabakooli Seltsi (PVS) põhitegevus on vastavalt seltsi põhikirjale haridusalase elu edendamine.

Pärnu Vabakooli Selts on katusorganisatsiooniks ning pidajaks Pärnu Vabakoolile ja Pärnu

Loovuskeskusele.

Selts jätkab traditsiooniliste ürituste korraldamist, mis toetavad kooli ja loovuskeskuse majandamist, et tagada nende innovatiivsus ja konkurentsivõime Eesti haridusmaastikul.

Pärnu Vabakooli Seltsi juhatus koosneb lapsevanematest ja kooli toetajatest.

2021/2022 õppeaastal õppis Pärnu Vabakooli 1.-9. klassis kokku keskmiselt 160 õpilast. 2022.

aasta sügisel alustas õpinguid 161 õpilast.

Süvenes idee luua kooli juurde koduõppeosakond, et vastata kõigiti haridusturu muutunud vajadustele. 2022.aastal oli koduõppe õpilasi 2.

Taotletud projektide ning omavahenditega teostati III korruse põranda paigaldus, savimaja ehitus ja avarii olukorrast tulenevalt II korruse poiste WC täielik remont. Samuti renoveeriti ka uue kooliaasta alguseks 1. ja 5. klassi ruum. Hetkel ootab alustamist rahalise toetuse saanud õppeköögi teise osa projekt.

2021.aasta kujunes MTÜ Pärnu Vabakooli Seltsile eesmärgipäraseks ja edukaks, aastaaruande tulem on 17 200 € ja bilansimaht 2022.aasta lõpul 389 597 €.

Likviidsussuhtarv: 2022 2021 2020

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 2,1 1,8 1,4

Kasutatud valem: lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) = käibevara/lühiajalised kohustused

PÄRNU VABAKOOL

Pärnu Vabakool avas uksed 1997. aastal. Pärnu Vabakool on 9-klassiline eraüldhariduskool, mis töötab Eesti riikliku õppekava järgi.

Vabakooli põhieesmärk on kvaliteetse riikliku põhihariduse omandanud ja väärtuskasvatuse kaudu kujunenud vastutusvõimeline, terve eluhoiakuga ja eetiliste väärtushinnangutega õnnelik inimene, kes: (cid:127) väärtustab iseennast ja osaleb aktiivselt erinevates inimkooslustes; (cid:127) on omandanud põhihariduse; (cid:127) toetab oma teadmiste, oskuste ja tegudega klassi, kooli, linna, Eesti ühiskonna, kultuuri ja looduskeskkonna jätkusuutlikku arengut.

Väikesed klassid annavad õpetajatele võimaluse individuaalseks tööks lastega ning perekeskseks lähenemiseks. Suurt rõhku pannakse koostööle lapsevanematega ja kogukondlikele tegevustele.

PÄRNU LOOVUSKESKUS

Loovuskeskus pakub Pärnu maakonna ning linna õpilastele võimalust osaleda erinevates huviringides. Põhitegevus toimub kooliaasta jooksul septembrist maini, mil nii Vabakooli õpilased kui ka väljastpoolt tulevad õpilased osalevad aktiivselt huviringides.

Loovuskeskuses on tegutsemas kunsti-, male-, arvuti-, robootika-, spordi-, inglise keele, rahvatantsu- ja keraamikaring. Keraamikaringides osalevad soovi korral laste kõrval ka täiskasvanud. Tööd alustasid saalihokiring ja tüdrukute tehnoloogiaring Unicorn Squad.

PÄRNU VABAKOOLI SELTS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.