Rohkema info nägemiseks:

EESTI MERETÖÖSTUSE LIIT MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 588; jälgijaid - 7. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI MERETÖÖSTUSE LIIT kohta arvamuslugu!"

EESTI MERETÖÖSTUSE LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 588 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Meretööstuse Liit (MERLI) on Eestis registreeritud meretööstusettevõtete ja seotud allhankijate erialaliit.

MERLI on globaalse meretööstuse esindusorganistasioonide liidu ICOMIA liige.

Liidu peamised strateegilised tegevussuunad on: 1. rahvusvaheline koostöö; 2. tööjõu arendamine; 3. innovatsioon ja teadmuse siirdamine; 4. infovahendus ja ühishuvide esindamine.

2022. aasta peamised tegevused: (cid:127) osaleti ICOMIA (International Council of Marine Industry Associations) töös; (cid:127) koostöös EASiga korraldati BOOT Düsseldorfi messil Eesti stend; (cid:127) koostöös Saaremaa Arenduskeskusega korraldati ühisvisiit Amsterdam METS meretehnoloogia messile ning alustati läbirääkimisi Eesti stendi korraldamiseks; (cid:127) viidi lõpule ühisturundusprojekt “meretööstuse liitruum”, mille tulemusena valmis Eesti meretööstustoodete virtuaalsete turundusmaterjalide kollektsioon https://showroom.marineindustry.ee/; (cid:127) koostöös TradeEstoniaga algatati Eesti meretööstuse eksporditoetuse programm https://tradewithestonia.com/sectors/maritime-industry/- ; (cid:127) jätkati partnerina TalTech väikelaevaehituse kompetentsikeskuse arendamise projektis ja konsortsiumis, mis 2022. aastal laiendas kompetentsikeskuse tegevusvaldkonda meretehnoloogiale; (cid:127) korraldati traditsiooniline väikelaevaehituse visiooniseminar. 2022. aastal oli seminari teemaks meretööstuse innovatsioon https://marineindustry.ee/ee/15-visiooniseminar-tosised-jutud-messis-meretoostuse-innovatsiooni-teekaart/; (cid:127) RITA arendusnõunike programmi raames valmis meretööstuse innovatsioonivõimekuse uuring https://etag.ee/wp-content/uploads/2022/09/EMerL.pdf, mille põhjal anti sisendit Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi meremajanduse valgesse raamatusse jt poliitikate ning toetusmeetmete kujundamisse; (cid:127) valmistati ettei Interreg EST-LAT programmi projektitaotlus väikesadamate arendamiseks.

2023. aastal on liidule olulisemaks tegevussuunaks rahvusvaheline koostöö ja ühishuvide esindamine. Juhatus hindab Eesti Meretööstuse Liidu tegevust 2022. aastal edukaks ja eesmärgipäraseks.

EESTI MERETÖÖSTUSE LIIT MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.