Rohkema info nägemiseks:

RAVIMITOOTJATE LIIT MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 298; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RAVIMITOOTJATE LIIT MTÜ kohta arvamuslugu!"

RAVIMITOOTJATE LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 298 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Ravimitootjate Liit (RTL) on Eestis tegutsevaid eetilisi ravimitootjaid koondav ja esindav organisatsioon, mis loodi aastal 1996. Liidu liikmeskonda kuulus 2022 aastal 26 ravimitootjat ja kliiniliste uuringute ettevõtet.

RTL-i peamiseks prioriteediks on ravimite kättesaadavuse parandamine elanikkonnale. Selle eesmärgi täitmiseks on läbi viidud mitmeid valdkondlike ümarlaudu, analüüsitud õigusalaseid regulatsioone ja tehtud ettepanekuid sotsiaalministeeriumile, haigekassale, Riigikogu sotsiaalkomisjonile ja teistele partnerorganisatsioonidele. Koostöö haigekassa, ravimiameti ja sotsiaalministeeriumiga on regulaarne. Koostöö tehakse ka erinevate patsientide esindusorganisatsioonidega, et parandada tervishoiualast teadlikkust. Heaks koostööpartneriks on Eesti Tööandjate Keskliit, mille juurde on loodud tervisetöögrupp. Kooskõlastatult RTL-i töögruppide ja volikoguga on RTL avaldanud arvamusi ja teinud ettepanekuid õigusaktide täiendamiseks ja muutmiseks.

RTL on aktiivselt osalenud oma katusorganisatsiooni EFPIA töögruppide töös. Regulaarselt on RTL esindatud EFPIA CEE Task Force ja HAC (Heads of Association Commitee) töögruppide töös. CEE Task Force töögrupi eesmärgiks on Kesk- ja Ida-Euroopa riikide assotsiatsioonide võimestamine, arendamine ja erinevate uuringute ning analüüside läbiviimine. HAC eesmärgiks on EFPIA ja Euroopa ravimitootjate liitude koostöö tõhustamine ja ühiste projektide planeerimine ning elluviimine.

RTL osaleb EFPIA poolt loodud Country Engagement Efforts projekti prioriteetide elluviimises, milleks on Euroopa ravimistrateegia, ravimite kättesaadavuse ja orbravimite/pediaatria regulatsioonide muudatuste elluviimine Euroopa õigusruumis.

Projektiga seotud tegevusi koordineeritakse ja finantseeritakse osaliselt EFPIA poolt.

RTL-i jätkas 2022. aastal väärtuspõhise ja patsiendikeskse tervishoiu (Value Based Health- care/VBHC) tutvustamist oma partneritele, tegevust jätkas ka Value Based Healtcare

Conference, Tallinn 2021 initsiatiivgrupp. Eesmärk on jätkata VBHC põhimõtete tutvustamist ja korraldada 2023 aastal rahvusvaheline jätkukonverents Eestis.

RTL osales Eesti ravimipoliitika ja selle tegevuskava väljatöötamises, alustas koostööd Eesti

Puuetega Inimeste Kojaga (EPIKoda) patsientide koolituste ja patsientide strateegia väljatöötamiseks.

RTL-i juures tegutsevad jätkuvalt oma liikmete osalusega järgmised alalised töögrupid: ravimite turuletuleku töögrupp (market access), registreerimisala töögrupp, meditsiiniala töögrupp, diabeedi töögrupp, vaktsineerimise töögrupp, onkoloogilise ravi kättesaadavuse töögrupp, Eesti ravimitootjate töögrupp ja hea tava töögrupp. RTL-i juurde on loodud eetikakomitee kuhu kuulub 5 liiget, neist 3 on RTL-iga mitteseotud ja hääleõiguslikud liikmed ja 2 hääleõiguseta ravimitootjaid esindavat liiget.

RTL on Eesti Tööandjate Keskliidu (ETK) liige. RTL-i eesmärgiks on tervishoiuga seotud

RAVIMITOOTJATE LIIT MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.