Rohkema info nägemiseks:

SWEDBANK SPORDIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1006; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SWEDBANK SPORDIKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

SWEDBANK SPORDIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 1006 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Swedbank Spordiklubi eesmärgiks on toetada liikmete tervislikku ja liikuvat eluviisi. Üldjoontes koosneb klubi tegevus kolmest valdkonnast: laiapõhjalistel rahvaspordiüritustel osalemise soodustamine kõikidele liikmetele, koostöö Swedbank personaliosakonnaga sportlike ja tervislike ürituste ja tegevuste korraldamisel ja sportlik tegevus spordialade sektsioonides. Spordisektsioonide valik, eksistents ja tegevus sõltub ala populaarsusest ja aktiivsete harrastajate arvust. Igal aastal teeme tutvust mõne uue alaga. Sektsiooni tegevused toimuvad enamuses vabatahtlikul tööl ning sektsioon püsib seni, kuni leidub harrastajad ja vedajad. Aktiivsete liikmete ning ürituste ja eeskujude kaudu innustame ja kutsume liikuma ka neid kes seni pole kaasa löönud. Laialdane sportlik ja tervislik eluviis on meie ühine eesmärk koostöös Swedbank personaliosakonnaga.

Spordialade sektsioonid 2022. jätkusid tegevused jalgpalli, võrkpalli, korvpalli, jäähoki ja uisutamise, tennise, sulgpalli ja vastupidavusalade (murdmaasuusatamine, rattasport, jooksmine, orienteerumine jne.) sektsioonides.

Rahvaspordiüritused

Spordiklubi kutsus üles ja toetas oma liikmete osalemist suurematel rahvaspordiüritustel nagu Tartu

Kuubik sari, Kõrvemaa nelik, Linna- ja Järvejooksud, Ironman Tallinn jt. kus Spordiklubi liikmed tegid kokku ligi 500 starti. Täiendavalt võistlustele on jätkuvalt populaarne orienteerumispäevakutel osalemine, kus klubi liikmed tegid hooajal üle Eesti kokku ~760 starti.

Regulaarsed rühmatreeningud

Populaarsed rühmatreeningud toimusid iganädalaselt ja rühmade täituvus oli hea.

Firmasport

Spordiklubi on igal aastal aktiivselt ja laiapõhjaliselt osalenud Firmaspordi üritustel, nii ka 2022 aastal, kus erinevatel võistlustel kohapeal ja virtuaalselt osales kokku enam kui 150 klubi liiget.

Firmaspordi sarja üldarvestuses saavutasime taaskord võidu ja Eesti Sportlikem Ettevõte 2022 tiitli.

Liikmed

SWEDBANK SPORDIKLUBI MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.