Rohkema info nägemiseks:

UKRAINA KAASMAALASKOND EESTIS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 374; jälgijaid - 18. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta UKRAINA KAASMAALASKOND EESTIS kohta arvamuslugu!"

UKRAINA KAASMAALASKOND EESTIS MTÜ hetkeolukord

Juba 374 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 18 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,1 punktiga ja kommenteeritud 7 korda.

Tegevusaruanne 2022

Ukraina Kaasmaalaskond Eestis( UKE) registreeritud 1998.aastal (reg. Nr.80005106 )

Ukraina Kaasmaalaskond Eestis põhitegevus on kultuur-hariduslik. Korraldab kontserte,etendusi,erinevaid näitusi, luule-muusika õhtuid on pühendatud Ukraina kultuuri silmapaistvatele tegelastele. UKE tegevuse põhisuunud on tänapäeval kultuur-hariduslik, kuid pelgalt sellega ei piirduta. Kaasmaalaskonna tegevus laineb ka teistele ühiskondliku elu aladele ja üheks tähtsamaks tänaseks ülesandeks on ukrainlaste kaasamine ühisesse Eesti ühiskonda.UKE pöördab oma tegevuses suurt tähelepanu rahvaslike traditdioonide ja tavade säilitamisele.

Väljamakseid juhatuse liikmetele ei makstud.

UKRAINA KAASMAALASKOND EESTIS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.