Rohkema info nägemiseks:

CARITAS EESTI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 635; jälgijaid - 7. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta CARITAS EESTI MTÜ kohta arvamuslugu!"

CARITAS EESTI MTÜ hetkeolukord

Juba 635 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Tegevusaruanne 2022

Caritas Eesti programmilinine tegevus - karitatiivne sotsiaaltöö - on suunatud lapsevanemate toetamiseks ja abistamiseks läbi noore ema kooli programmi, mis tegutseb Pirita kloostri sotisaaltöö ruumides, Merivälja tee 18.

Noore ema kooli programmi eesmärk on nii noorena (sh teismelisena) sünnitanud, kui erinevate toimetulekuprobleemidega (sh kerge intellektipuudega) noortele emadele ja isadele sotsiaalsete ja vanemlike oskuste õpetamine läbi grupitöö ja personaalse toetamise ning nende mitmekülgne abistamine (sh kodus) lapse esimestel eluaastatel.

Noore ema kooli teenused - pere-, kasvatus- ning paarinõustamine - on noortele vanematele tasuta.

Noori peresid toetatakse ka toidu-, riiete ning vajalike kodutarvete soetamisel.

Koostöös rehabilitatsioonikeskusega Loodusmeel on lapsevanemate terapeutilistesse tegevustesse kaasatud ka loomad (hobused ja koerad) ning tegevustel Pirita kloostri aias on samuti terapeutilised eesmärgid (terapeutiline aiandus).

Terapeutiline aiandus Pirita kloostri tarbeaias hõlmab endas taimede eest hoolitsemist ning teadlikkuse kasvatamist looduse ja inimese omavahelise suhte tasakaalus hoidmisest.

Noore ema kooli tööd Tallinnas toetasid Tallinna Sotsiaal- ja tervishoiuamet, Tallinna linnaaedade projekt,

Siseministeerium, Pirita klooster ning eraannetajad.

Asenduskodualste fond

Caritase asenduskodulaste fond jätkas asenduskodulaste ja- noorte treeningute, ringide ja koolituste toetamist. Toetati noorte huvitegevust ning toetati asenduskodust elluastunuid eluasemekulude kui muude eluks vajalike kulude kompenseerimistega.

Sotsiaalvaldkonna supervisioon

Supervisioon on sotsiaalhoolekande, haridus- ja meditsiinivaldkonna töötajatele pakutav tasuline personaalne ja meeskondade töönõustamine.

CARITAS EESTI MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.