Rohkema info nägemiseks:

EESTI INSENERIDE LIIT MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1321; jälgijaid - 78. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI INSENERIDE LIIT kohta arvamuslugu!"

EESTI INSENERIDE LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 1321 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 78 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

EESTI INSENERIDE LIIDU 2022. AASTA TEGEVUSARUANNE

EESTI INSENERIDE LIIT (EIL) on avalikes huvides tegutsev mittetulundusühing, mis ühendab Eesti Vabariigi inseneride erialaorganisatsioone, ettevõtteid ja koolitajaid. EIL asutati 1988. aastal Tallinnas ja on 1921. aastal asutatud Eesti Inseneride Ühingu tegevuse jätkaja. 1996. aastast alates on EIL Euroopa Rahvuslike Inseneriühenduste Föderatsiooni (FEANI) liige.

EIL MISSIOON: Eesti tehnikateaduste ja arendustegevuse, innovatsiooni ja sellekohase hariduspoliitika edendamine.

EIL VISIOON: Teadmiste- ja innovatsioonipõhine ühiskond. Ühiskond väärtustab teadmisi.

Eesti Inseneride Liidu liikmeskonna moodustasid 31.12.2022 seisuga 10 inseneride valdkondlikku organisatsiooni, 2 ülikooli, 2 rakenduskõrgkooli ja 4 tunnustatud ettevõtet.

2022. aastal toimus 2 üldkogu ning 8 juhatuse koosolekut.

Muutused liikmeskonnas 2022. aastal esitas Eesti Inseneride Liidule liidust lahkumisavalduse Eesti Elektroonikaühing ning liitus Eesti Lennuakadeemia.

EILi Üldkogu 31.03 31.03.2022 virtuaalsel üldkogul kinnitati 2021. majandusaasta aruanne ja revidendi aruanne, juhatuse koosseisu muudatused, liikmemaksu printsiibid, 2022. aasta eelarve ja tegevuskava. Ühtlasi kinnitati uus juhatuse kooseis ning valiti uueks presidendiks Igor Krupenski.

Eesti Inseneride Liidu inseneride järelkasvu strateegia 2022. aasta fookuses oli inseneride järelkasv, mille tegevust juhib Kristi Kuusemets. Tema peamisteks ülesanneteks on inseneride järelkasvu strateegia tegevuskava elluviimine kuni 2025. aasta lõpuni.

EILi järelkasvu strateegiat hakkasid toetama Ramm Ehitus OÜ ning Embach Ehitus OÜ.

Uued STEAM õppematerjalid

Kevadel alustasime uute projektiõppest lähtuvate 7. klassi loodusõpetuste materjalide loomisega. Kavas on luua 7 projektikava, mis aitavad õpetajatel mugavalt ühendada 7. klassi loodusõpetuse teemad inseneeria ja ettevõtlusega.

Tehnoloogia valdkonna ainekava täiustamine.

Juunis andsime tagasisidet tehnoloogia ainevaldkonna uue riiklikku õppekava esialgsele versioonile ning jätkame selle nõustamist kuni valmimiseni.

FEANI peaassamblee

Rahvusvahelise tegevuses osalesime FEANI peaasambleel, kus arutati Euroopa üleseid inseneeria valdkonda puudutavaid küsimusi. Jätkuvalt osaleme aktiivselt FEANI strateegilistes inseneeriavalkonna töörühmades.

Aasta insener ja aasta tehnikaüliõpilane 9.12.22 andis liidu president Igor Krupenski üle aasta inseneri tiitli Tartu Observatooriumi juhtivinsenerile Viljo Allikule ning aasta tehnikatudengi tiitli Tallinna Tehnikaülikooli elektroenergeetika ja mehhatroonika bakalauruseõppe üliõpilasele Artur Lavrovile.

EESTI INSENERIDE LIIT MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.