Rohkema info nägemiseks:

RAHVUSVAHELINE RAHVUSKULTUURIDE ÜHENDUSTE LIIT LÜÜRA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 734; jälgijaid - 8. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RAHVUSVAHELINE RAHVUSKULTUURIDE ÜHENDUSTE kohta arvamuslugu!"

RAHVUSVAHELINE RAHVUSKULTUURIDE ÜHENDUSTE LIIT LÜÜRA MTÜ hetkeolukord

Juba 734 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 11 korda.

Tegevusaruanne 2022

Rahvusvaheline Rahvuskultuuride Ühenduste Liit Lüüra on organisatsioon, mille tegevusalaks on : -ühendada rahvusi ja erinevaid rahvakultuuri -koostöö ja sidemete loomisega teiste riikidega, kus asuvad rahvuslikud ühingud ja diasporid

Rahvusvaheline Rahvuskultuuride Ühenduste Liit Lüüra aitab kaasa multikultuurilisuse arenemisele, rahvusliku identiteedi säilitamisele.

Organisatsioon koordineerib tegevust ja aitab kaasa integratsiooniprotsessile Eestis. Rahvusvaheline Rahvuskultuuride Ühenduste Liit Lüüra esindab oma liikmete huve Eestis teistes riikides ning rahvusvahelistes organisatsioonides. Liit aitab igati kaasa otsesidemete organiseerimisel

Liidu liikmete ja samalaadsete organisatsioonide vahel teistes riikides. Liikmeks võib olla iga juriidiline isik. Rahvusvaheline Rahvuskultuuride

Ühenduste Liit Lüüra korraldab mitmeid suurüritusi, mis on ülimalt populaarsed ja tuntud mitte ainult Eestis,vaid ka teistes Baltiriikides.

2022 aasta suurimad üritused: - Rahvusvaheline Rahvuskultuuride Ühenduste Liit Lüüra osales tuntud restoranipidaja Igor Burlakovi projektis „Eesti valmistab“.

- Vastlapäev/Maslenitsa -Lüüra avatud uste päev -Lüüra kultuurimajakas -Novruz

Suurimad üritused 2023.a.: - Vastlapäev/Maslenitsa - Novruz -Poeetiline õhtu

RAHVUSVAHELINE RAHVUSKULTUURIDE ÜHENDUSTE LIIT LÜÜRA MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.