Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, VABADUSE PST 160B KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 247; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, VABADUSE PST kohta arvamuslugu!"

TALLINN, VABADUSE PST 160B KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 247 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

KÜ Vabaduse pst.160B tegevuse eesmärk on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esndamine. Korteriühistul on kehtivad lepingud kommunaal- ja heakorra (prügiveo) teenust ning haldamisteenust osutavate äriühingutega.

Vabaduse pst.160B KÜ tähtsamad tegevused 2022 - (cid:127) Reservfondi tõstmine summani 2500 eurot (cid:127) Remondifondi tasu suurendamine seoses planeeritava laenu saamiseks (cid:127) Maja elanike ühine otsus renoveerida maja küttesüsteemi aastal 2023 (cid:127) Meil aiaäärne tänavas, kui armas oli see, kus kasteheinas põlvini me lapsed jooksime.

Kus ehani ma mängisin küll lille, rohuga.

Kust vanataat käe kõrval mind tõi tuppa magama.

Küll üle aia tahtsin siis ta kombel vaadata.

“Laps, oota,” kostis ta, “See aeg on kiir küll tulema!”

Aeg tuli. Maa ja mere peal silm mõnda seletas, – ei poolt nii armas polnud seal kui külatänavas! (cid:127) 31-detsembri seisuga lõpetas maja ainuke palgaline töötaja oma lepingu ja uuest aastast ei ole majal palgalist töötajat. Aitäh talle tehtud töö eest.

(cid:127) Vabaduse pst.160B elamu jooksvad hooldus- ja remonttööd lähtuvalt vajadustest ja rahalisest vahenditest.

TALLINN, VABADUSE PST 160B KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.