Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, A. H. TAMMSAARE TEE 87 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 435; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, A. H. kohta arvamuslugu!"

TALLINN, A. H. TAMMSAARE TEE 87 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 435 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Tammsaare 87 on mittetulundusühing. Põhitegevuseks on elumaja haldamine.Ühistu majandusaasta algus on 01.jaanuar ja lõpp31.detsember. Elamu pind on 4505.00 m2.

Elamus 84 korteriit ning majandamiskulud oli jaotatud 4523,00 m2 kaupa

Ühistu töötajate keskmine arv on 2, perioodi jooksul arvestatud töötasu brutosumma oli 7 188 EUR. Juhatuse lige määratud brutotasu summa oli 7 188EUR.

Korteriühistu Tammsaare 87, 19.mai 2022 üldkoosoleku

PROTOKOLL 5) Renoveerimistöödeks laenu võtmise ja remondifondi kogumise otsustamine.

Üldkoosolek otsustas:

Päevakorra punktide 4., 5., osas järgnevat: 1. Teostada korterelamu säilitamiseks ja kaasajastamiseks järgmised renoveerimistööd:

Fassaadi renoveerimine, katusetööd, uue lodža piirde ehitamine, uue lodža piirde viimistlemine, lodžade akende paigaldamine (2*klaaspaketid PVC raamid), piksekaitse ehitamine, uste vahetamine (tuleohutuse nõuete täitmine), värskeõhuklappide paigaldamine.

2. Taotleda Swedbank AS-lt (edaspidi Pank) nimetatud renoveerimistööde (sh kaasnevate projekteerimis- ja omanikujärelevalvega seotud kulude) finantseerimiseks laenu maksimaalselt 1 028 000 euro suuruses summas tähtajaga kuni 20 aastat ja kuni 20 aastase tagasimaksegraafikuga. Volitada korteriühistu juhatust sõlmima Pangaga laenuja tagatislepingud.

3. Laenu tagatiseks sõlmida varaliste õiguste pandileping, mille alusel panditakse Panga kasuks korteriühistu varalised nõuded korteriühistu liikmete vastu.

4. Kinnitada uueks remondifondi suuruseks 1,45 eurot/m² kohta, mille arvelt toimub laenumaksete tasumine Pangale.

5. Jätta samaks korteriühistu reservkapitali suuruseks 4,40 eurot/m² kohta ja hoida seda alaliselt korteriühistu kontol Swedbankis.

6. Jagada laenusumma proportsionaalselt kõikide korteriühistu liikmete vahel arvestatuna korteri üldpinna ühe ruutmeetri kohta. Laenumaksed tasutakse kõikide korteriühistu liikmete poolt vastavalt korteriühistu poolt esitatud arvetele.

7. Volitada korteriühistu juhatust korraldama ehitusettevõtete ja omanikujärelevalve teenuse osutajate vahel hankeid renoveerimistööde läbiviimiseks. Volitada juhatust valima välja korteriühistu jaoks parimad pakkumised ning sõlmima vastavad töövõtulepingud.

8. Volitada korteriühistu juhatust sõlmima Panga poolt aktsepteeritud kindlustusseltsiga korterelamu kaasomandi kindlustus laenulepingus toodud tingimustel.

9. Korteriühistu liikmete võlgnevuse tekkimisel korteriühistu ees kohustub korteriühistu koheselt alustama võlamenetlust võlgnevuses korteriomanike suhtes. Samuti kohustub korteriühistu Panga esimesel nõudmisel sõlmima inkassoteenuseid osutava firmaga korteriomanike võlgnevuste menetlemiseks käsunduslepingu või realiseerima seadusega sätestatud korteriühistu pandiõigust.

10. Üldkoosolekul vastu võetud otsused teha teatavaks kõikidele korteriühistu liikmetele.

TALLINN, A. H. TAMMSAARE TEE 87 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.