Rohkema info nägemiseks:

EESTI ELEKTRITÖÖDE ETTEVÕTJATE LIIT MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2083; jälgijaid - 106. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI ELEKTRITÖÖDE ETTEVÕTJATE kohta arvamuslugu!"

EESTI ELEKTRITÖÖDE ETTEVÕTJATE LIIT MTÜ tegevusaruanne 2022

Eesti Elektritööde Ettevõtjate Liidust Eesti Elektritööde Ettevõtjate Liit (EETEL) on Eestis elektrialal tegutsevate ettevõtjate ning elektriala õppeasutuste vabatahtlik mittetulundusühing, mis asutati 1995. aastal. EETELi liikmed katavad ca 2/3 Eesti elektriehituse turust ning liikmete müügitulu ulatub üle 1 miljardi euroni aastas. Liikmetest ettevõtjad on tööandjaks rohkem kui 6200 elektrialal tegutsevale inimesele. EETEL on elektrikute ja automaatikute kutseandjaks Eestis, kehtivad õigused on antud kuni 2026. aasta lõpuni. EETELi eesmärk on liikmete ühiste huvide kaitsmine elektriala

Dropdown

kõik artiklid

19. märtsil toimus EETELi välisvõrgu ehitajate toimkonna kohtumine

19.03.2024 toimus EETELi välisvõrgu ehitajate toimkonna kohtumine, mida sel korral võõrustas Onninen AS oma Mustamäe ... Loe edasi »
eetel.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.