Rohkema info nägemiseks:

EESTI APTEEKRITE LIIT MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 482; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI APTEEKRITE LIIT kohta arvamuslugu!"

EESTI APTEEKRITE LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 482 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Apteekrite Liidu tegevuse eesmärk on farmaatsiaalase tegevuse arendamine Eesti

Vabariigis. Eesti Apteekrite Liit aitab kaasa apteekide ja apteekrite erialasele tegevusele ning seisab nende õiguste eest.

2022. aasta tegevused toimusid veel koroonapandeemia järellaines. Novembri lõpul korraldati koostöös Eesti Lastearstide Seltsiga Tallinnas laste ravile ja ravimitele pühendatud konverents.

Konverentsil oli väga huvitavad ettekanded, osalejaid oli arvukalt ja konverents läks hästi korda.

Tavapäraselt jätkus apteekritele mõeldud erialaajakirja “Eesti Rohuteadlane” väljaandmine ja anti välja viis ajakirjanumbrit, tegeleti oma liikmete jt kutsekaaslaste nõustamisega jmt. Liit on ajakirja väljaandjaks alates 2000. aastast. Ajakirja väljaandmine põhines viiendal aastat põhiliselt reklaamitulul.

Jätkus tavapärane töö erinevate erialaste töörühmade liikmena. Osaleti Apteegiteenuse kvaliteedijuhise töörühma töös ja valmistuti 2023. aasta kevadsuvel toimuvaks parimate apteegiteenuse osutajate tunnustamiseks. Eesti Apteekrite Liidu esindaja osaleb peaproviisor

Kaidi Sarv Kutsekoja Tervishoiu kutsenõukogu töös. Alates 2021. aasta lõpust kuulub Eesti

Apteekrite Liidu esindaja ka Eesti Varude Keskuse tervishoiuvaru valdkondliku nõuandva kogu liikmete hulka.

2022. aasta mais tõmmati joon alla Sotsiaalministeeriumi jagatud projektiraha toel toimunud üheaastasele ravimite kasutamise hindamise projektile "Eakate ravimikoormuse vähendamine”.

Projekti raames hinnati eakate patsientide raviskeemidesse kuuluvate ravimite õiget ja tõhusat kasutamist nii hooldekodus elavatel, arsti poolt hindamisele suunatud kui ka ise hindamisele pöördunud patsientidel.

2022. aastal lõppes töö Sotsiaalministeeriumi juhtimisel toimunud ravimipoliitika raamdokumendi ettevalmistamisel, kus Apteekrite Liidu esindajad võtsid osa kõikide töörühmade aruteluvoorudest. Edasi jätkuvad arutelud ravimipoliitika tegevuskavaga, kus apteegiteenuse arendamine on üks kolmest suurest teemavaldkonnast.

Apteekrite Liit jätkab missiooni apteekide ajaloo jäädvustamisel ja tutvustamisel.

Eesti Apteekrite Liidu tööd korraldab juhatus. 2022. aastal valiti regionaalsel printsiibil Liidule uus, 13-liikmeline volikogu (volinikud), kes valisid omakorda viieliikmelise juhatuse. Juhatuse tööd juhib peaproviisor Kaidi Sarv.

2022. aastal Liidu tegevuses olulisi muutusi ei toimunud. Ühingu põhituluks on liikmemaksud ja koolitusürituste korraldamisest saadavad tulud. Suurimad kulud on tööjõukulu ja büroo ülalpidamiskulud.

EESTI APTEEKRITE LIIT MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.