Rohkema info nägemiseks:

KULTUURILISE LÕIMUMISE INSTITUUT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 46; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KULTUURILISE LÕIMUMISE INSTITUUT kohta arvamuslugu!"

KULTUURILISE LÕIMUMISE INSTITUUT MTÜ hetkeolukord

Juba 46 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Kultuurilise Lõimumise Instituudi eesmärk on rahvusvähemuste keele, kultuuri ja hariduse edendamine ning integratsiooniprotsessile kaasaaitamine Eestis.

Ühingu tegutsemisalad on: (cid:127) koostöö teadusasutustega, mis tegelevad kultuuriküsimustega; (cid:127) omapoolsete uuringute läbiviimine ja kogutud andmete avaldamine; (cid:127) koostöö Eesti ja välismaa haridusasutustega, haridusprojektid, loengute ja teaduskonverentside organiseerimine; (cid:127) kultuur-massiliste ürituste läbiviimine; (cid:127) seminaride ja näituste organiseerimine; (cid:127) noorte projektid, koostöö noorte keskuste ja organisatsioonidega; (cid:127) sotsiaalse integratsiooni projektid; (cid:127) rahvusvahelistes programmides osalemine.

01., 15. ja 29. märts 2022

Vene kunstile pühendatud loengud kooliõpilastele, lektor Evelina Vedom 26. aprill 2022.a.

Vene kunstile pühendatud loeng kooliõpilastele, lektor Aleksandra Murre 3. mai 2022.a.

Ekskursioon ja loeng Telemajas, lektor Andrei Titov 08. mai 2022.a.

Ekskursioonide programm Narvas, TÜ Narva Kolledži külastus

KULTUURILISE LÕIMUMISE INSTITUUT MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.