Rohkema info nägemiseks:

EESTI TURVAETTEVÕTETE LIIT MTÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1474; jälgijaid - 102. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI TURVAETTEVÕTETE LIIT kohta arvamuslugu!"

EESTI TURVAETTEVÕTETE LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 1474 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 102 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 10 korda.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Eesti Turvaettevõtete Liidu (ETEL) peamised tegevused 2022. aastal olid: • liikmete esindamine turvaturgu mõjutava õigusruumi uuendamisel; • koostöö Päästeameti ja Politsei- ja Piirivalveametiga turvaturu korrastamisel; • turvasüsteemide kutsevaldkonnas kutsestandardite ning hindamise jooksev uuendamine; • turvateenistuse kutsevaldkonnas valmisoleku loomine uute kutsestandardite koostamiseks; • valdkondlike standardite tõlkimine ja juhendmaterjalide koostamine.

Jätkasime kokkulepitud alustel koostööd Siseministeeriumi (SiM), Politsei- ja Piirivalveameti (PPA),

Päästeameti (PäA) ja Maksu- ja Tolliametiga (MTA). Jätkus ETEL liikmelisus Euroopa Turvaettevõtete liidus (CoESS), Eesti Tööandjate Keskliidus (TAKL) ja Eesti Kaubandus- ja tööstuskojas (KTK).

Järelevalve asutusi informeeriti jooksvalt ettevõtetest, kes eiravad Turvaseaduses ja

Tuleohutusseaduses kehtestatud nõudeid ning Majandustegevuse Registrit teavitati registreeringutes ilmnevatest mittevastavusest. Toimus jooksev turvahangete kvaliteedi parandamisele suunatud teavitus ja turvateenuse hankijate nõustamine. ETEL ekspertgruppide liikmed osalesid jooksvalt uute standardite tõlkimise ja ekspertiiside tegemise protsessis.

Kutse taotlejate vaates jätkus kutsete omistamise läbiviimine Turvatöötaja, tase 3; Turvajuht, tase 5;

Turvasüsteemide paigaldaja, tase 3; Turvasüsteemide tehnik, tase 4; Turvasüsteemide vastutav spetsialist, tase 5; Turvasüsteemide projekteerija, tase 6 ning Vetelpäästja, tase 3 kutsetes. Kutseid omistati 2022. aastal kokku 923 kutsetaotlejale. Toimus kutsete taotlemiste ja pikendamise trendide jälgimine.

2022. aastal viidi traditsiooniliselt läbi eelneva aasta turvaturu ülevaate koostamine ja esitlemine ning tunnustati 2021. aasta parimaid – valiti parim Turvatöötaja, parim Turvatehnik, parim Turvalahendus ning tunnustati Siseministeeriumit Aasta Teo eest.

Aasta jooksul toimus 11 korralist Juhatuse koosolekut ja tegevusaastal viidi läbi 2 korralist liikmete

EESTI TURVAETTEVÕTETE LIIT MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.