Rohkema info nägemiseks:

HIIUMAA VALD, KÄINA ALEVIK, SÕPRUSE PÕIK 3 KORTERIÜHISTU

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 149; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HIIUMAA VALD, KÄINA kohta arvamuslugu!"

HIIUMAA VALD, KÄINA ALEVIK, SÕPRUSE PÕIK 3 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 149 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Sõbrake kanti äriregistrisse 5. novembril 1997. aastal.

Tegevuse eesmärk on Sõpruse põik 3, Käinas asuva elamu (v.a. korterite kui korteriomandi reaalosa) ja selle juurde kuuluva (teenindamiseks vajaliku) maa ühine majandamine ning sellega seoses selle ühistu liikmete ühiste huvide esindamine; samuti ühistu liikmetele seoses eluruumi kasutamisega teenuste osutamine.

Korteriühistut juhib 3-liikmeline juhatus.

Aasta esimesel viiel kuul tasusid korteriomanikud hooldustasu 0,50 eurot ruutmeetri kohta kuus.

Alates juunikuust tasusid korteriomanikud hooldustasu 1,00 eurot ruutmeetri kohta kuus.

Seisuga 31.12.22 oli ühistu kontojääk 22140 eurot.

Aruandeaasta tulud hooldustasudest olid 8322 eurot, intressitulud olid 2 eurot, kulud olid 831 eurot ning positiivne tulem oli 7493 eurot.

Kulud olid järgmised: 36 eurot jääraudade/betoonikraapide ostmine, 265 eurot korterelamu kindlustamine, 12 eurot pangateenused, 27 eurot ajalehekuulutused, 21 eurot raamatupidamise printeri tahmakassett, 470 eurot tööjõukulud.

Tööjõukuludest moodustas raamatupidaja brutotasu 351 eurot ja tööandja maksukohustus sellelt 119 eurot.

KÜ Sõbrake vahendas järgmisi kommunaalmakseid: prügi vedu, üldelekter, vesi ja kanalisatsioon, muruniitmine ning soojusenergia.

Üldse tasusid korteriomanikud prügiveo eest 820 eurot, üldelektri eest 258 eurot, vee ja kanalisatsiooni eest 2204 eurot, muruniitmise eest 655 eurot ning keskkütte soojusenergia ja elektri eest 5944 eurot.

Keskkütte soojusenergiat kasutab 8 korterit.

HIIUMAA VALD, KÄINA ALEVIK, SÕPRUSE PÕIK 3 KORTERIÜHISTU kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.