Rohkema info nägemiseks:

EESTI RESERVOHVITSERIDE KOGU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 774; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI RESERVOHVITSERIDE KOGU kohta arvamuslugu!"

EESTI RESERVOHVITSERIDE KOGU MTÜ hetkeolukord

Juba 774 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal täitis EROK oma põhieesmärke: 1. võtta osa riigikaitse korraldamisest, 2. kasvatada rahva kaitse tahet ja 3. ühendada Eesti reservohvitsere. Lisaks tegeles 4. rahvusvahelise koostöö edendamisega.

1. Võtta osa riigikaitse korraldamisest. 2022. aastal toimus tihe koostöö EROK, KV ja KRA vahel reservohvitseri karjäärimudeli välja töötamisel. Lisaks uuendati KVga 2020. a sõlmitud koostööleppele lisasid, mis panevad paika täpsemad koostöövaldkonnad. Peamised koostöövaldkonnad: reservohvitseride väljaõppe edendamine, noorte reservohvitseride arenguproramm, laskeharjutused ja sõjaline sport, strateegiline kommunikatsioon, rahvusvahelises koostöös osalemine. Sõlmiti koostööleping Kaitseliiduga ja alustati EROK liikmetele koolitusvõimaluste pakkumist KL koolis.

2. Kasvatada rahva kaitse tahet. EROK organisatsioonina osales või korraldasid mitmetel avalikel, Eesti rahvale suunatud, riigikaitsega seotud üritustel: riigilipu toimkonna mehitamine, annetuste kogumine riigikaitseliselt olulisteks eesmärkideks, millest suurim on endise kaitseväe juhataja kin-ltn Johannes Kerti büsti rajamise projekt. Mitmed EROK liikmed on individuaalselt andnud välja raamatuid, kirjutanud artikleid ja esinenud väljaütlemistega meedias, mis on toetanud Eesti riigikaitselisi eesmärke.

3. Ühendada Eesti reservohvitsere. Toimusid tavapärased EROK liikmetele suunatud üritused: üldkoosolek, seminarid, sisemine laskevõistlus, sektsioonide ja piirkondade sisesed üritused. Alustati koostööd KVga aspirantide värbamiseks.

4. Rahvusvaheline koostöö. 2022 a võttis Eesti Ateenas CIOR suvekongressil üle CIOR eesistumise, kus osales ka kaitseminister hr Hanno

Pevkur. EROK noored osalesid CIORi noorte programmides, CIOR komiteedes olevad EROK liikmed osalesid aktiivselt komiteede töös. Lisaks oli tihe koostöö Soome reservohvitseridega ja Suurbritannia reservohvitseridega kellega sõlmiti ka vastastikuse mõistmise memorandum.

Üldist. 2022. a üldkoosolekul valiti EROKile uus peasekretär. Juhatuse fookus on suunatud siseriiklikele tegevustele ja peamine eesmärk on „reservjuhi õpiteekond“, üritatakse korraldada sisukaid seminare ja saavutada koostöö kaitseliiduga EROK liikmete täiendõppe võimaldamiseks.

Juhatus kogunes kalendriaastas koosolekutele 11 korral ja vanematekogu 1 korral, aukohus ja revisjonikomisjon 1 korral. EROKil on 01.01.2022 seisuga 432 liiget ja seisuga 31.12.2022 453 liiget. 2022. aasta eelarve on suurem kui 2021. a eelarve. Eelarve suurenes CIOR eesistumise toetuste ja annetuste võrra. Tuludena laekusid tegevustoetus kaitseministeeriumilt, liikmemaksud, ürituste osalustasud ja annetused.

EESTI RESERVOHVITSERIDE KOGU MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.