Rohkema info nägemiseks:

PAIDE LINN, RISTIKU TN 6 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 213; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PAIDE LINN, RISTIKU kohta arvamuslugu!"

PAIDE LINN, RISTIKU TN 6 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 213 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

KÜ Paelill alustas oma tegevust 01 jaanuar 1998 aastal. Korteriühistu Paelill on eraõiguslik juriidiline isik, mille liikmeteks on kõik Paide linn,

Ristiku tn 6 korteriomanditeks jagatud kinnisomandi korteriomandite omanikud (edaspidi korteriomanik)

Korteriühistu eesmärgiks on Paide linn, Ristiku tn. 6 asuvate korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ning ühistu liikmete ühiste huvide esindamine, samuti ühistu liikmetele teenuste osutamine seoses eluruumide kasutamisega.

Korterühistule rakendub EMTAK kood 68321 (Hoonete ja üürimajade haldus (korteriühistud, elamuühistud, hooneühistud jms.)

Korteriühistu on koostanud täismahus majandusaasta aruande lähtudes seadusandlusest.

KÜ Paelill majandusaasta algab 01 jaanuaril ja lõpeb 31 detsembril. Aruandes kajastuvad korteriühistus 2022.aastal toimunud majandustehingud ja võrdlus 2021 aastaga.

Alates 01.01.2018.a. tegi riik korteriühistule uue registrikande, millega sai uueks nimeks Paide linn, Ristiku tn 6 korteriühistu. KÜ võib lisaks täisnimele kasutada ka täiendavat nime, mis oli enne 01.01.2018 kehtinud KÜ nimi. Täiendav nimi registrikaardil ( KÜ PAELILL) on juriidiliselt võrdväärne pika täisnimega ja seda võib jätkuvalt kasutada kõikides tehingutes.

2022 aastal suuremaid töid ei teostatud ja toimus tavapärane majandustegevus. Tellitud sai energiamärgis, kulu 140 eurot. Energiamärgis näitab kinnisvara energiatarbimist. Kuna viimati sai ka maja osaliselt renoveeritud, siis vastab see hetkeseisule. Hetkel on omistatud C energiaklass.

Võlglased

Seisuga 31.12.2022.a. oli ühistul maksetähtaja ületanud nõudeid korteriomanike vastu 276 eurot. Maksedistsipliin on korteriomanike poolt hea ja lootusetud võlgnevusi ei ole. Juhatus tegeleb koheselt võlglastega.

Majandusaasta 2022.a. lõppes tulemiga 9059 eurot ja bilansi mahuga 189306 eurot. Netovara kokku 31595 eurot.

Juhatuse hinnangul on korteriühistu Paelill jätkuvalt tegutsev majandusüksus.

Majandusaasta aruanne 2022 aasta kohta on kinnitatud korteriühistu üldkoosolekul.

PAIDE LINN, RISTIKU TN 6 KORTERIÜHISTU kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.