Rohkema info nägemiseks:

PAIKUSE MOTOKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 445; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PAIKUSE MOTOKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

PAIKUSE MOTOKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 445 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2022

Üldiseloomustus

Mittetulundusühing Paikuse Motoklubi on asutatud 10.septembril 1997.a.Paikuse vallas Pärnumaal.

Ühing on avalikes huvides mittetulundusühinguna tegutsev vabatahtlik ühendus, mille eesmärgid ja põhitegevus on suunatud motospordi ja liikumisharrastuse harrastamisele ja selleks tingimuste loomisele. Ühing ühendab motospordiga tegelevaid või selle spordiala arendamisest ning toetamisest huvitatud füüsilisi isikuid.Ühingu eesmärgiks ega põhitegevuseks ei ole majandustegevuse kaudu tulu saamine.Tulu kasutatakse põhikirjaliste eesmärkide saavutamiseks ning tulu ei jaotata ühingu liikmete vahel. Ühing on eraõiguslik juriidiline isik. Paikuse

Motoklubi on MTÜ Eesti Mootorrattasprdi Föderatsiooni ja MTÜ Pärnumaa Spodiklubi liige .

Ühing eesmärgid ja tegevus

Ühingu tegevuse eesmärkideks on sportimiseks ja vaba aja veetmiseks soodsate tingimuste loomine, motospordi viljelemine ja arendamine võistlusspordini ning ühiskondliku aktiivsuse tõstmine.

Ühing koondab ja ühendab motospordist huvitatud isikuid Paikuse osavallas ja Pärnumaal.

Ühing kaasab oma tegevusse motospordist huvitatud lapsi ja noori, nende vanemaid ning toetajaid, arendab aktiivselt seltskondlikku tegevust ühingu raames ning ka väljaspool ühingut oma tegevus- spordiala toetamiseks.

Korraldab kasumit mittetaotleval viisil sportikku tegevust, organiseerib võistlusi ja üritusi teiste ühingutega, sportlaste osavõtte võistlustest.

Määrab ühingu esindaja erinevateks võistlusteks nii kodu-kui välismaal, töötab välja nii oma ühingu kui ka piirkondlike võistlute juhendeid, hangib huvilistele treeninguteks metoodilisi materjale, autasustab sportlasi, treenereid.

Ühing korraldab Enduro Balti-ja Euroopa merstrivõistluste etappe.Samuti korraldab põhikirjalise tegevuse kindlustamiseks treeninglaagreid, sporditreeninguid, võtab vastu varalisi annetusi ning sõlmib reklaamilepinguid.

Ühingu tegevus majandusaastal

Motoklubi korraldas aruandeaastal endiselt kaks motovõistlust. Juulikuus Balti MV Enduro II etapp .Teine võistlus korraldati oktoobris , milleks oli Enduro Kestvuskross. Võistlustest võtsid osa sportlased nii kodu-kui ka välismaalt . Osalejate arv oli suhteliselt vähene seoses eriolukorraga

Euroopas.

Võistlused korraldati Paikuse osavallas ning osaliselt Pärnu linna territooriumil. Pikendati maarendi lepigut RMK-ja Pärnu linnaga.

Klubi sportlased võtsid osa Balti Meistrivõistluste etappidest Lätis ja Leedus.Osaleti võistlustel Rumeenias ning sügisel (oktoobri lõpul) toimus peale kahe aastast pausi (Covidi-järgselt) uuesti võistlus Rootsis Visby-s. Ühiselt hooldati klubi spordivarustust ja spordirajatist .

Klubi põhikirjaliste eesmärkide saavutamiseks koguti rahalisi vahendeid, selleks pakuti teenust mootorsõidukite hooldamiseks ja remondiks ning võimaldati reklaami võistluspaikades.Täiendati ühingu kodulehte.

Seotud osapooled

Ühingu tööd juhib juhatus, mis koosneb ühest liikmest. Aruandeperioodil ning eelneval perioodil juhatuse liikmele juhtimise eest tasusid ei makstud.

Klubis on aruandepäeva seisuga viisteist füüsilisest isikust liiget.

Liikmetele ei ole antud rahaliselt hinnatavaid soodustusi, makstud abirahasid, toetusi, stipendiume ega tehtud kingitusi. Klubis ei ole töölepinguga töötavaid töötajaid .

Klubiliikmete omanduses olevatele äriühingutele on osutatud reklaamiteenust .

Tulud , kulud ja tulem

Aruandeaastal moodustasid klubi tulud kokku 15 405 eurot. Pärnu Linnavalitsuselt laekus sihtotstarbelist toetust 2 000 eurot. Klubi enda poolt korraldatud võistluste osavõtutasus olid 5 755 eurot. Klubiliikmetelt laekus tegevuskulude katteks 20 eurot ning omatulu saadi mootorrataste remondist ning firmade reklaamist võistluspaigas. Klubiliikmete omanduses olevatele ettevõtetele müüdi teenuseid kokku summas 2 500 eurot.

Sihtotstarbeliste projektide otsekulud olid kokku 15 489 eurot ning mitmesugused tegevuskuludele kulutati 1 042 eurot. Vabatahtlikele kohtunikele, kes osalesid klubi poolt korraldatud võistlustel, maksti töötasudeks koos maksudega 401 eurot.

Aruandeaasta tulemiks kujunes -1 126 eurot.

Peamised finantssuhtarvud 1.Tulem 2022 2021

Tulu 15 405 13 920

Tulu kasv %: tulu 11 -30 2022-2021/2021*100 2.Aruande aastatulem -1 126 -2 540

PAIKUSE MOTOKLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.