Rohkema info nägemiseks:

EESTI MALELIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 937; jälgijaid - 13. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI MALELIIT MTÜ kohta arvamuslugu!"

EESTI MALELIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 937 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 19 korda.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Maleliit on Eesti Vabariigis male kui spordiala juhtiv spordialaliit, katusorganisatsioon. Eesti Maleliit (edaspidi lühendatult ka EML) on Eesti

Olümpiakomitee (EOK), Euroopa Maleliidu (ECU) ja Rahvusvahelise Maleföderatsiooni (FIDE) liige. Eesti Maleliidu liikmeks oli seisuga 31.

detsember 2022 kokku 54 maleklubi.

Eesti Maleliit korraldas koondiste osalemise maleolümpial. Mehed jagasid 187 võistkonna seas 43.-58. kohta, lisanäitajate alusel tulid nad 56.

kohale (algasetus 57). Naised jagasid 161 võistkonna seas 21.-34. kohta, lisanäitajate alusel 26. koht (algasetus 30).

Eesti Maleliit korraldas ja koordineeris 2022. aastal Eesti meistrivõistluste läbiviimist. Kokku jagati Eesti Maleliidu korraldusel ja toetusel tava, kiir- ja välkmales erinevates vanuseklassides 2022. aastal välja üle 50 komplekti Eesti meistrivõistluste medaleid. Korraldatud said kõik olulisemad meistrivõistlused kõikides vanuseklassides ja võistlusformaatides.

Eesti Maleliit korraldas klassikalise male Eesti meeste ja naiste meistrivõistlused ajalooliselt märkimisväärse rahalise auhinnafondiga tähistades 100 aasta möödumist esimestest Eesti meistrivõistlustest.

Eesti Maleliit jätkas naiste koondise Team Estonia projekti korraldamist.

Tööd jätkas maletreenerite hindamiskomisjon. Kokku on 35 kutsega treenerit: kuus EKR7 tasemega treenerit, seitse EKR6 tasemega treenerit, viis EKR5 tasemega treenerit, seitse EKR4 tasemega treenerit ja kümme EKR3 tasemega treenerit.

Juhatuse liikmetele 2022.a. tasu ei makstud ning investeeringuid arendusse ei tehtud.

EESTI MALELIIT MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.