Rohkema info nägemiseks:

EESTI RAVIMIHULGIMÜÜJATE LIIT MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 709; jälgijaid - 28. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI RAVIMIHULGIMÜÜJATE LIIT kohta arvamuslugu!"

EESTI RAVIMIHULGIMÜÜJATE LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 709 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 28 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Eesti Ravimihulgimüüjate Liit lühiiseloomustus

Mittetulundusühing Eesti Ravimihulgimüüjate Liit (edaspidi Liit) tegutseb 1998. aastast. Liit on Eesti ravimihulgimüüjaid ühendav organisatsioon, mille eesmärk on tugevdada sidemeid Eestis ravimeid turustavate ettevõtete vahel; kaitsta oma liikmete huve ja õigusi Eesti Vabariigis ja Euroopas; luua kontakte rahvusvaheliste organisatsioonidega; kujundada üldsuse positiivset arvamust Eestis ravimeid turustavate ettevõtete suhtes ja luua kontakte Eestis ravimeid turustavate ettevõtete juhtide ning töötajate vahel. Liit juhindub oma tegevustes Eesti Vabariigi põhiseadusest, teistest õigusaktidest ja põhikirjast.

Liit on üle-Euroopalise ravimite hulgimüüjaid ja nende ühendusi koondava organisatsiooni

Groupement International de la Repartition Pharmeceutique (GIRP), ingliskeelse nimetusega European

Healthcare Distribution Association liige ning Ravimite Ehtsuse Kontrolli Sihtasutuse (REKS) asutajaõiguste teostaja.

2022. aastal oli liidu liikmete arv kokku kolm. Liikmete tegevusega on hõlmatud ca 75% Eesti ravimite hulgimüügiturust.

2022. aastat defineerivaks sündmuseks nii ravimivaldkonnas oli COVID kriisi järk-järguline leevenemine. Ravimivaldkonna, liidu ning liidu liikmete jaoks tähendas see siiski jätkuvalt suurenenud koormust ravimite kättesaadavuse tagamiseks Eestis, sh osalemine riigi tervishoiu kriisivarude lahendusmudelite väljatöötamises. Positiivsete arengutena kriisi üldisel negatiivsel foonil saab tuua tihenenud koostöö Sotsiaalministeeriumi ja Ravimiametiga kui ravimivaldkonda poliitilisel ja rakenduslikul tasandil peamiselt korraldavate täitevvõimu asutustega.

Liit osales 2022. aastal aktiivselt ravimivaldkonda puudutava Euroopa Liidu õiguse kujundamisel.

Peamine platvorm Liidu jaoks nimetatud tegevustes on liikmesus GIRP-is ning aktiivne osalus GIRP-i tegevustes. Tervisekriisi tulemusel kasvas ka GIRP-i roll ja partnersuhe Euroopa Liiduga. Liidu esindajad kuuluvad GIRP-is mitmete GIRP-siseste töörühma koosseisu, samuti on liidu esindaja alates 2017. aastast nimetatud GIRP nõukogu liikmeks. Suuremad lähiaastatel elluviidavad muudatused

Euroopa Liidu õiguses ja poliitikas puudutavad EL ravimistrateegia alusel käivitatud ravimiõiguse revisjoni, tervishoiukriisi lahendamise käigus käivitatud kriisilahendusmehhanismide ellurakendamist, samuti EL kliima-rohepoliitika väljatöötamist ja ellurakendamist. Võib oodata nende tegevuste jätkuvat intensiivistumist 2023. aastal.

Liidu eesmärgid 2023. aastal - Koostöö jätkamine ja tõhustamine erinevate erialaorganisatsioonide ning avaliku võimu institutsioonidega nii siseriiklikul kui Euroopa Liidu tasandil, siseriiklike ravimivaldkonda käsitlevate poliitika- ja õigusloomemuudatuste kujundamisel osalemine, sealhulgas

Aktiivne osalus Liidu liikmeid puudutava õigusloome väljatöötamises menetlustes. Euroopa tasandil

EESTI RAVIMIHULGIMÜÜJATE LIIT MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.