Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, PÄEVALILLE TN 15 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 454; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, PÄEVALILLE TN kohta arvamuslugu!"

TALLINN, PÄEVALILLE TN 15 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 454 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal teostati majas mitmeid avariilisi töid:

Veidiko Company OÜ poolt avariimontaaztööd maikuus maksumusega 752.40 eurot.

Septembris teostas Veidiko Company OÜ veepüstiku remondi maksumusega 1013.05 eurot.

Firma Elmaa Elekter AS poolt vahetati liftiruumides ja trepikojas välja vanad laevalgustid, mis võtavad vanadega võrreldes vähem elektrit ja töötavad vaid reageerides liikumisele ruumis.

Liftidele valmis maikuus audit.

Majal on kindlustusleping firma OÜ Kindlustusmaakleritega, hinnaks 954.48 eurot.

Katusel on jätkuvalt paigaldatud andurid, mis jälgivad kõrvalkrundil toimuva ehitustegevuse käigus tekkivat vibratsioonitaset.

Seoses koroonaviiruse COVID-19 levikuga paigaldasime maja fuajeesse käte desinfitseerimiseks desojaama.

Alates 2021 aastast oleme pidanud aktiivset võitlust meie parkla eest. Suure tänu on ära teeninud pr Merike Borunova ja hr Heino Susi. Oleme

KÜ poolt saatnud aasta jooksul mitmeid kirju ja taotlusi. Oleme pöördunud kohtu poole.

Näiteks: esitasime muuhulgas 18. veebruaril taotluse Maa-ametile, Keskkonnaministeeriumile, Tallinna Linnavalitsusele ja Haabersti Linnaosa

Valitsusele parkla aluse maa aadressil Päevalille 14 ostmiseks turupõhise kasutustasuga 6850 eurot aastas (koos maamaksuga) seitsmeks aastaks. Lubasime tasuda maamaksu ja hoidma parkla korras. Meie soovi ei rahuldatud.

18. oktoobril saatsime kirja Tallinna Keskkonna-ja Kommunaalameti Ehitus ja järelevalve osakonna juhataja Karel Saarele ja küsisime millal rajatakse 18 parkimiskohta maja ümber.

Kuna juba aastal 2022 toimus suur hinnatõus, siis soovitati suuremad ja kallimad tööd edasi lükata. Kuna tänavu hakkavad ehtushinnad juba langema, siis võime plaani võtta majaesise pinna värskendamise. Hinnapakkumised on olemas.

TALLINN, PÄEVALILLE TN 15 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.