Rohkema info nägemiseks:

HOONEÜHISTU BUNGALOU TÜH

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 33; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HOONEÜHISTU BUNGALOU TÜH kohta arvamuslugu!"

HOONEÜHISTU BUNGALOU TÜH hetkeolukord

Juba 33 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Hooneühistu liikmeteks on 28 omanniku. Hooneühistu tööd korraldab juhatus. Hooneühistu võib kõikide tehingute tegemusel esindada juhatuse liige. 2022 aastal tööjõudu ei kasutanud. Juhatuse liige tulu ei saanud. Palude garaazide omanikud ei kasuta garaazi ja garaazid seisavad suletuna. Ettepanek üldkoosoleku - raha hooneühistu remondifondi ei koguta ja mingeid töid ei teostada. Liikmed annavad raha elektri eest tasumiseks. Lisaks igale liikmele teeb iga-aastane osamakse - 5 eurot maamaksude ja muude väiksemate kulude (raamatupidamisteenused, telefonikõned jne) maksmiseks. Juhatus kinnitab Hooneühistu BUNGALOU 2022.a.aasta aruande koostamise õigust ja täielikust. Hooneühistu

BUNGALOU on jatkuvalt tegutsev.

HOONEÜHISTU BUNGALOU TÜH kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.