Rohkema info nägemiseks:

AS NORMA AMETIÜHING

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 415; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta AS NORMA AMETIÜHING kohta arvamuslugu!"

AS NORMA AMETIÜHING hetkeolukord

Juba 415 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

AS Norma Ametiühingu tegevusaruanne 2022.a. bilansi juurde

AS Norma Ametiühing on asutatud 27.01.1998 aastal (registrikood 80027272, asukoht Tallinn Laki 14 ) ja on mittetulundusühinguna eraõiguslik juriidiline isik, mis juhendub oma põhikirjast, ametiühingute seadusest ja muudest Eesti Vabariigi seadustest ning rahvusvahelistest õigusaktidest.

Eesmärgiks on ametiühingu liikmete tööalaste, majanduslike ja neist tulenevate sotsiaalsete õiguste ja huvide esindamine ning kaitsmine.

Norma Ametiühingu liikmeskonda kuulus seisuga 31.12.2022 kokku 106

A.

liiget.

Liikmetele on korraldatud sõlmitud kollektiivlepingu tutvustamine, mis sätestab õigused ja kohustused tööandja ning ametiühingu liikmete vahel.

AS Norma Ametiühingu rahvusvahelisel suhtlemisel arendati kontakte

Baltimaade ja Euroopa Tööstustöötajate liitude erinevate ametiühingutega.

Meie töötajad on osa võtnud rahvusvahelistest seminaridest välismaal.

Samuti on AS Norma Ametiühing korraldanud koolituskursuseid Eestis.

Aasta jooksul toimusid läbirääkimised tööandjaga kollektiivlepingu täitmise ja uute lepingupunktide täpsustamiseks. Sellega oli seotud seadusandluse tutvustamine ja organisatsiooni kultuuri kujundamine ettevõttes ning töötajate esindamine kontserni tasandil. Sotsiaaldialoog kui töötajate teadmiste ja oskuste suurendamine töösuhete reguleerimisel.

Ühingut juhatab 10 liikmeline juhatus, alates detsember 2022 9 liikmeline juhatus.

Juhatuse liikmetele maksti juhatuse liikme tasu 2022 aastal 2800 eurot.

Juhatuse liige:

AS NORMA AMETIÜHING kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.