Rohkema info nägemiseks:

HIIUMAA LASKESPORDI KLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 241; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HIIUMAA LASKESPORDI KLUBI kohta arvamuslugu!"

HIIUMAA LASKESPORDI KLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 241 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Hiiumaa Laskespordi Klubi on mittetulundusühing, kelle eesmärgiks on arendada laskesporti Hiiu Maakonnas kaasates tegevusse omavalitsused ja Hiiumaa elanikkonna.

Rahalised vahendid laekusid põhiliselt toetustest. 2022 aastal saadi kohalikult omavalitsuselt toetust summas 3217 eurot, Hiiumaa Spordiliidust tegevustoetust 450 eurot ja Eesti Kultuurkapitalist 400 eurot.

2022.aastal soetati õhupüss Hämmerli AR20 Pro+Anschützi.

2022.aastal osalesid Hiiumaa Laskespordi Klubi liikmed kümnel maakonnavälisel võistlusel. Kokku tehti 81 starti, sealhulgas kolm tulirelva võistlusel.

Alljärgnevatel võistlustel tuldi auhinnalistele kohtadele:

Muda Karikas 22.01.2022 Haapsalus, noorte õhupüssi arvestuses I ja II koht,

Eesti noorte meistrivõistlustel 12.03.2022 Haapsalus, poiste õhupüssi arvestuses võistkondlik III koht.

Eesti Seenioride meistrivõistlused 13.03.2022, õhupüssi harjutuses meeste arvestuses kaks II kohta, naiste arvestuses II koht.

Männiku Õhk 09.04.2022 Männikul, õhupüssi toelt laskmise arvestuses II, ja III koht, tüdrukute õhupüssi arvestuses II koht.

Läänemaa MV 26.11.2022 Haapsalus, õhupüssi harjutuses naiste arvestuses kaks II kohta, meeste arvestuses üks III koht.

Maakonnasiseselt korraldati alljärgnevad võistlused:

Hiiumaa lahtised meistrivõistlused, kus kokku tehti 38 starti,

Hiiumaa Karikavõistlused, kus kokku tehti 146 starti.

2022.aastal astus klubisse 4 liiget ja 4 noorliiget, välja 4 noorliiget. 2022. aasta lõpuks oli liikmeid Hiiumaa Laskespordi Klubil kokku 29, treeninggrupi nimekirjas on 13 noort.

Lisaks käivad klubi juures laskmist proovimas lapsed ja täiskasvanud, kes ei ole klubi liikmed. Seni on juhendanud klubi liige neid tasuta ja materjalikulud on kaetud tegevustoetuse arvelt.

2023.a aastal kavatseb Hiiumaa Laskespordi Klubi jätkata oma tegevust. Panna suuremat rõhku noorte kaasamisele õhkrelvast laskmisel. Sellist tegevust toetab ka kohalik omavalitsus.

Hiiumaa Laskespordi Klubi presidendile ja juhatuse liikmetele töötasu ei ole makstud.

HIIUMAA LASKESPORDI KLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.