Rohkema info nägemiseks:

KOSE TENNISEKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 265; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KOSE TENNISEKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

KOSE TENNISEKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 265 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Kose Tenniseklubi põhitegevuseks on tennise propageerimine, vaba aja veetmise organiseerimine, võistluste läbiviimine, võistlustel osalemine ja mänguväljakute korrashoid.

Kevadel korraldati tavaks saanud hoogtööpäevak, mille käigus koristati väljakud talvel kogunenud okstest, lehtedest ja samblast. Lisati muru sisse täiendavalt liiva. Juuli kuus korraldas MTÜ Kose Tenniseklubi Kose valla lahtised meistrivõistlused. Detsembri kuus korraldati Peetri Tennisekeskuses jõuluturniir paarismängus. Kokku osales turniiril 7 paari ehk 14 osalejat. 2022 suvel treeniti aktiivselt 3 korda nädalas klubi tenniseväljakutel.

Tenniseväljakutel toimusid suvel laste treeningud ja treeninglaagrid. Alates oktoobri kuust jätkusid treeningud Ardu Põhikooli saalis. Huvi tennise mängu vastu on Kose vallas kasvanud.

Tänu olemasolevatele väljakutele, saavad nii lapsed, noored kui ka täiskasvanud tutvust teha selle populaarse spordialaga. Kõik liikmed osalevad aktiivselt klubi töös.

KOSE TENNISEKLUBI MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.