Rohkema info nägemiseks:

PUHJA MAANAISTE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 126; jälgijaid - 7. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PUHJA MAANAISTE SELTS kohta arvamuslugu!"

PUHJA MAANAISTE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 126 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Puhja Maanaiste Seltsi tegevuse eesmärk on Puhja valla naiste ja nende perede seltsielu edendamine, ühenduse pidamine teiste samalaadsete organisatsioonidega Eestis aga ka Lätis ja Leedus.

Seltsis oli 2022.aasta lõpuga 22 aktiivset liiget. Tegevust korraldab viieliikmeline juhatus, keda juhib esinaine Nelli Uustalu.

Palgalisi töötajaid ei ole. Põhivara arvel ei ole.

Panga jääk 2021.aasta lõpuks oli 102.10 eurot , kassa jääk 155.60 eurot.

Liikmemaksu võlgnevusi ei olnud..

2022 aasta oli seltsi tegevus suhteliselt vaikne.

Seltsis on palju käsitööhuvilisi, Elva Vallavalitsus on andnud seltsile kasutada oma ruumid, käime koos tihedallt, kaks korda nädalas. Tegeleme igat liiki käsitööga. Õpitubasid suuremale ringile me sel aastal ei korraldanud. Ja kuna seltsi liikmetest enamus on juba üpris eakad, siis on tähtis tuua inimesed kodunt välja suhtlema

Suvised reisid, millest meie liikmed osa võtsid:

Reis Sigulda lillelaadale

Reis Viinistusse ja Mohni saarele

Reis Setumaale ja etenduse "Petserimaa igarsus" külastamine.

Etenduse "Ada. Rääkimata lugu" külastamine.

Baltimaade Maanaiste Konverents, mis oleks sel aastal pidanud toimuma Lätis, jäi kahjuks ära. Kahju, kui see traditsioon peaks nüüd lõppema.

Suunad 2023.aastaks:

Loodame jätkata endiste tegevustega. Täiendame oma oskusi uute telgede kasutamisel. Projekte me selleks aastaks ei kirjutanud. Loodame natuke aktiivsemat tegutsemist. Reisiplaane ja muid suuremaid üritusi ei oska esialgu planeerida, aga võtame osa kõigest, mida pakutakse..

Loodame, et saame siiski sügisel pidada ka Baltimaade 19 -nendat konverentsi.

PUHJA MAANAISTE SELTS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.