Rohkema info nägemiseks:

SAMAARIA EESTI MISJON MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1215; jälgijaid - 11. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SAMAARIA EESTI MISJON kohta arvamuslugu!"

SAMAARIA EESTI MISJON MTÜ hetkeolukord

Juba 1215 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 48 korda.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Samaaria Eesti Misjoni heategevuslik tegevus seisneb kasumit mittetaotleval viisil hooldus- ja rehabilitatsiooniteenuste osutamises. MTÜ

Samaaria Eesti Misjoni missiooniks on aidata inimesi, kes ei oska või ei suuda ilma kõrvalise abi ja toeta oma eluga toime tulla.

(cid:127) Pakume turvakoduteenust Haapsalu ja Pärnu Turvakodus. Peamisteks turvakodudest abi saajateks on sõltuvusest taastujad, vanglast vabanenud ja kodutud, kellele pakume eluaset, toitlustust, riideid ja muud esmavajalikku ning nõustamis ja vaimset tuge. Eesmärk on aidata vabaneda sõltuvusest, õpetatakse iseseisvat toimetulekut ja toetatakse pöördumist tavaellu.

(cid:127) Hiiumaa Hooldekodus saavad abi eakad, kes vajavad ööpäevaringset abi.

Tegevuskulude katmiseks saame põhi sissetuleku läbi heategevuspoodide müügi, lisaks hooldekodu teenustasust ja üksikutest projektidest.

Poodides on meil palgalisi töötajaid ja ka vabatahtlikke. Välispartnerid aitavad varustada heategevuspoode. Samaaria Eesti Misjoni visiooniks on olla ühiskonnas hinnatud misjoniorganisatsioon, kes pakub heal tasemel mitmekülgseid teenuseid pädeva personaliga. Selleks tehakse koostööd kohaliku, regionaalsel ja rahvusvahelisel tasandil, disainitakse teenuseid kogukonna vajadustest lähtuvalt ja pakutakse neid vastavalt sihtgruppidele. Haapsalu ja Pärnu turvakodus aitame hoolealustel igapäeva ellu tagasi pöörduda, aidates sellejuures vastava majutus- ja nõustamisteenusega. Hoolealused osalevad igapäevaste majapidamistööde tegemisel (küttepuud, transporttööd, hoone korrashoid, mööbli restaureerimine jne.). Pühapäeviti osaletakse erinevate koguduste jumalateenistustel. Aasta jooksul tegelesime ca 100 inimesega. Lisaks on kaasatud ÜKT -le suunatud inimesi.

2022 aastal jätkasime Lääne regioonis riigihanke "tugiteenus vanglast vabanenutele", pakume Haapsalu ja Pärnu turvakodu peale kokku 20.

kohale. Hange kestab kuni 10.2023. Hea ja produktiivne koostöö on Justiitsministeeriumiga, samuti kõigi vanglatega ning kohalike omavalitsustega.

Hiiumaa Hooldekodu on alates 2022 aasta lõpust 26- kohaline koduse miljööga keskkond, kus püüame kristlikel alustel Jumala abiga ja halastaja samaarlase loost innustatuna, igapäevatoimingutes tuge vajava inimese ihu, hinge ja vaimu eest hoolt kanda. Argipäeviti toimuvad palveosadused Piibli lugemise ja vaimulike laulude laulmisega. Vaatame-kuulame nuti-TV-s jumalateenistusi. Teisipäeviti, üle nädala, toimub kohaliku kogudusega ühine palveosadus, mida viib läbi pastor Enno Tuulik. Aasta jooksul tegelesime ca 50 inimesega. 2022 ehitasime juurde lisaks 10 kohta (varem oli 16- kohaline), sellega seoses tuli teha suuri investeeringuid, mis rahastati pangalaenu ja annetustega.

2022 plaanitud eelarves arvestasime Samaaria Misjoni kogu sissetulekuks kokku 925 440 eurot (ilma KM-ta). Tegelik sissetulek oli kokku 1 059 349 eurot ehk 114 % kavandatust. Aruande aasta tulem oli 60 255 eurot.

Töötajaid on Samaaria Eesti Misjonis taandatuna täistööajale 34.

Haapsalus 24.03.2023

SAMAARIA EESTI MISJON MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.