Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, KOTZEBUE TN 12 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 279; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, KOTZEBUE TN kohta arvamuslugu!"

TALLINN, KOTZEBUE TN 12 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 279 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Kotzebue on 12 moodustatud 1998. aasta aprillis.

Korteriühistu liikmeteks on 17 korteriomanikku.

Korteriühistu tööd korraldab juhatus. Juhatus on 3-liikmeline. Juhatuse eesotsas on juhatuse esimees. Korteriühistu on mittetulundusühing, mille eesmärgiks on elamu ühine majapidamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

lamu (kivimaja) on valminud aastal 1923, on kolmekorruseline ning sisaldab 18 erastatud korterit.

Majandustegevust alustati 24.04.1998. Vastavalt üldkoosoleku otsusele ja lähtudes väikesest tööde mahust otsustada kõik hooldetööd teha ühiskondlikus korras. Kõik arvestused on tehtud vastavalt esitatud dokumentidele (arved, tšekid, lepingud). Korteriühistus 31.12.2022 seisuga 1 palgaline töötaja – juhatuse esimees 2022 aastal on tehtud trepikodade remont.

Lükatud edasi suuremad ja kallimad projektid (maja fasaadi renoveerimine, drenaazi paigaldus, hoovi korrastamine ja akende vahetus), et koguda rahalisi vahendeid.

KÜ poolt plaanitavad tegevused 2023. aastal -Muuta KÜ üldelektri lepingut -Pööningu pinna müügist paneerime maja fasaadi renoveerida, paigaldada drenaazi süsteem, korrastada hoov ning vahetada aknad.

TALLINN, KOTZEBUE TN 12 KORTERIÜHISTU kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.