Rohkema info nägemiseks:

KUUSALU VALD, KOLGA ALEVIK, MÕISA ALLEE 5 KORTERIÜHISTU

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 183; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KUUSALU VALD, KOLGA kohta arvamuslugu!"

KUUSALU VALD, KOLGA ALEVIK, MÕISA ALLEE 5 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 183 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Kuusalu vald, Kolga alevik, Mõisa allee 5 korteriühistu asutati 04.05.1998.a. Ühistu tegevuse eesmärgiks on korteriomanike eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine. Hallatav ehitis on 3 trepikoja ja 15 korteriga elamu.

Korteriühistu tööd korraldab juhatus. Aruandeaastal on juhatus koos käinud vastavalt vajadusele. Juhatus on kolme liikmeline. Juhatuse eesotsas on juhatuse esimees. Juhatuse eesmärgiks on ühistu majandamise ja juhatuse tegevuse muutmine avatuks ja läbipaistvaks, kaasates ühistu liikmeid üldkoosolekute läbiviimisega võimalikult palju otsustusprotsessidesse.

Mõisa allee 5 korteriühistu muutis põhikirja jaanuaris 2019.a, millest tulenevalt on muutunud majandusaasta algus- ja lõppkuupäev.

Ühistu rahaline olukord on olnud hea.

Aruandeaastal sõlmiti ERGO Insurance SE ja Mõisa allee 5 KÜ vahel korteriühistu kindlustusleping.

Korterelamu kindlustus on oma olemuselt sihtotstarbeline. Kohustuslikuks muutub kindlustus, siis kui on laenu võetud ja plaanitakse laenu võtta.

KÜ juhatuse seisukoht on, et kindlustuse sõlmimine on kõigi KÜ liikmete varade ja korterelamu kahjude minimaliseerimiseks ennetav meede.

Kuna majandusaastal eraldi KÜ liikmetelt kindlustusmakseid ei kogutud (korterite majandamiskulud olid niigi kõrged: Kõrged elektri- ja küttekulud) , siis otsustas KÜ juhatus katta kindlustusmaksed kogutud remondifondi arvelt.

Ühistu ostis kommunaalteenuseid ja müüs need vahendustasuta edasi oma liikmetele. Lisaks koguti ühistu liikmetelt remondi- ja haldustasusid, mille arvelt kaeti hooldus-ja halduskulud jm. tegevuskulusid.

Aruandeperioodi tulem moodustas -233 eurot. Negatiivse tulemi põhjustasid ostetud teenuste kallinemised( n:muru niitmine )

Aruandeaastal koguti korteriühistu liikmetelt remondiraha kokku summas 9 225 eurot, mis on kajastatud bilansi real "Sihtotstarbelised tasud, annetused, toetused". Korteriühistu kindlustuse kulud kokku olid aruandeaastal 483 eurot, mis kaeti kogutud remondfondi arvelt . Seisuga 31.12.2022.a. oli remondirahade saldo 18 927 eurot.

Kuusalu vald, Kolga alevik, Mõisa allee 5 korteriühistu on jätkuvalt tegutsev.

KUUSALU VALD, KOLGA ALEVIK, MÕISA ALLEE 5 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.